Calendar

Zodiile virus pe internet

12 virusi periculosi au sosit pe Terra si s-au infiltrat pe unele sisteme informatice. Acesti virusi sunt invizibili. Singura metoda de a-i detecta este sa observati ca PC-ul face lucruri ciudate. Iata metodele de identificare a virusilor:
(hi,hi,hi…)

astre
Virusul BERBEC creeaza nonstop fisiere *.ini de initializare, si reporneste calculatorul in mod repetat cand un program ruleaza prea mult timp acelasi lucru.
Virusul TAUR face automat back-up-uri ale tuturor fisierelor de pe hard-disk, si nici nu va lasa sa mai stergeti vreodata vreun fisier.
Virusul GEMENI va deschide automat toate programele de comunicatii, se va conecta la Internet, si va cauta singur pe motoarele de cautare barfe despre vedete la fiecare doua minute.
Virusul RAC va umple hard-diskul de cookie-uri, tot felul de sfaturi si retete ramase de pe Internet, si va instala un screen-saver ce arata metode de slabit.
Virusul LEU isi va manifesta direct prezenta printr-un raget audio, urmat eventual de clipul companiei MGM, dupa care se va apuca sa stearga fisiere de pe hard-disk pentru a face loc la cat mai multe sisteme de operare care vor fi sub conducerea sa directa!
Virusul FECIOARA va sterge sistematic si bine organizat fisiere si programe pe care nu le-ati folosit de luni bune, si va va defragmenta hard-diskul de fiecare data cand inchideti un program…
Virusul BALANTA va descarca de pe Internet orice fel de aplicatii optionale pentru software-ul pe care il detineti., va va arata pentru fiecare punctele bune sau rele, apoi va va intreba daca doriti sa il instalati acum sau mai tarziu…
Virusul SCORPION lucreaza in fundal, descarcand discret fisiere secrete sau interzise minorilor, in timp ce navigati pe Internet. Ei, macar acum stiti de ce merg asa prost navigatoarele!
Virusul SAGETATOR va incepe de indata sa caute pe hard-disk Adevaratul si Unicul Cod Sursa, identificand si eliminand orice cod fara importanta majora din calea sa.
Virusul CAPRICORN va construi si actualiza o baza de date cu toate informatiile de pe hard-disk, cautabile dupa nume, data, marime, numele autorului si ultima sa adresa cunoscuta, subiect, si, desigur, un cod de clasificare bine pus la punct.
Virusul VARSATOR va sterge programele demodate sau in versiuni vechi, si va crea o conexiune (fara fir!) FTP pentru obtinerea automata a ultimelor versiuni ale programelor.
Virusul PESTI va reconfigura complet sistemul pentru a elimina limitele artificiale impuse de partitii, directoare si fisiere, iar in loc de asta va uni tot Codul lor Sursa intr-un Cod Universal…

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: