Would i lie or would i die for u??

De muuulti ani de zile in mass-media, de peste 15 in televiziune….Would i lie or would i die for u??
 
Am jucat atatea roluri, incat ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-am imbolnavit de ele. Ma doare totusi, ca am suferit un pic de “mine” pe alocuri. Nu am ajuns sa ma joc nici pe MINE cu adevarat, dar nici nu m-am vandut dracului, ca sa intru in liga audientei.
 
Am suferit “de mine”, cand m-am simtit pregatita sa infrunt lumea intreaga in numele unui BINE, am suferit “de mine” investigand domenii diverse ale vietii ca jurnalista, crezand chiar ca fac bine ceea ce fac. Nu e nimeni pregatit sa nimic, niciodata, pentru ca NIMIC te asteapta, orice ai face.
 
Iete acum nu mai am nicio grija de acest gen, pentru ca brusc, mi s-a dezvaluit o alta libertate. Tanjesc la ea de mult timp, si mi-a adus-o premiu una din fricile cele mai mari :  cea legata de job si bani.
 
 
Gena certitudinii nu e decat o iluzie..
 
M-am intalnit cu mine insami pentru o clipa, si scriu acum, doar pentru ca stiu, ca pe undeva, mai sunt oameni care traiesc asta. In aceasta intalnire, am reusit sa nu mai fiu nici minte, nici corp, nici ganduri, nici emotii. Din ele toate, am creat un spatiu, in care m-am simtit…Creatorul.
 
Asa ca m-am decis sa creez. Intai pentru mine.