Work your body&mind

Cele mai multe din obisnuintele proaste, sunt reactii de stres sau,  de ” imprumut” de reactii de stres. Majoritatea dintre noi, actionam destructiv,pentru a scapa de obisnuinte sau dependente. Nevoia de hrana sau lichide,devine uneori o “recompensa”  a unei evadari. Primul pas pentru a infrunta astfel de situatii, este sa iti faci un scop din SCHIMBARE.  Schimband conditiile,comportamentele, sabloanele de zi cu zi, lansezi un nou program mintii tale.

Tiparele proaste micsoreaza energia, fura un timp pretios, si infraneaza atingerea potentialului maxim pentru minte si corp. Comunicarea subiectiva, inseamna intalnirea cu tine, cel din interior, de care de obicei fugi. E intuitia, e ghidul interior, e singura energie inepuizabila pe care o detine fiecare dintre noi.

Mintea si corpul sunt conectate, unite intre ele, mintea dictand prin ganduri si intentie ,starea organismului. Sunt cateva instrumente pentru a controla fortele imaginatiei, creativitatii,inspiratiei,despre care poti afla exersand flexibilitatea mintii si a corpului. Puterea lor imensa te ajuta sa ai un trup sanatos si tanar fara a tine cont de varsta biologica.

Abordarea este bazata pe CONSTIENTIZARE si iti permite sa resetezi ceasul biologic prin formarea de obiceiuri noi.

Luni 24 februarie, orele 18,30-21,30 parcurgem  experiente teoretice si practice,menite sa serveasca celor care vor sa fie in forma maxima.

- De ce dietele pot da gres?

- Imbatranirea e o obisnuinta de gandire si comportament?

- De ce imaginatia este mai puternica decat vointa?

- Care sunt tipurile de dependenta?

- In ce fel sa ne antrenam corpul,ca sa ne fie de folos?

 

Inscrieri [email protected]