Calendar

Vrei sa fii bogat ??

A fi bogat inseamna (multe si diferite..) in principiu, a detine o resursa inepuizabila de bine…Acum banii dau intelesul cel mai exact al bogatiei, dar cunoasterea instrumentelor si atitudinii “bogatului”, tin de o invatatura profunda a naturii interioare.
Nik Halik, este un barbat foarte tanar pentru a fi multimilionar, si tocmai de aceea este un exemplu credibil…El va fi in Cluj si Bucuresti zilele urmatoare, pentru un seminar extarordinar despre…CUM NE PUTEM IMPLINI VISELE…Nik a visat sa fie rocker, milionar si astronaut…
El s-a nascut in Melbourne. In copilarie, a suferit de mai multe probleme medicale, inclusiv astm si alte afectiuni cronice. Din motive medicale nu putea parasi camera sa. In fiecare zi isi petrecea ore in sir uitandu-se la alti copii cum se intorc de la scoala …visand cu ochii deschisi ca va deveni normal si se va integra.
Dar cand avea 8 ani a facut ceva simplu care i-a schimbat viata pentru totdeauna. A luat un pix si o foaie de hartie. Apoi a scris pe ea obiectivele pe care doreste sa le atinga in viata.
La 8 ani el credea ca totul este posibil. Si a fost hotarat sa isi atinga obiectivele. De exemplu …
- Sa devina un star rock’n'roll (Cand avea 17 ani, s-a mutat la Hollywood. Acolo a sustinut concerte si a inregistrat alaturi de formatii ale anilor 80′ si 90′ ca Deep Purpe si Bon Jovi.)
- Sa devina milionar … si sa detina proprietati frumoase in toata lumea (La 19 ani, Nik a achizitionat prima proprietate ca investitie.Cinci ani mai tarziu a devenit multimilionar. Acum detine proprietati in cele mai frumoase colturi din lume,incluzand Insulele din Grecia, Moroc, Australia, S.U.A.)
- Sa ajunga pe fundul oceanului si sa ia pranzul pe epava Titanic..( Da, a facut asta Nik a uat pranzul pe puntea epavei Titanic!)
- Sa devina Astronaut (Nik este PRIMUL Astronaut Civil certficat. A ajuns pana la limita spatiului pentru a vedea cat de rotund este Pamantul. De asemenea se pregateste sa devina unul dintre primii exploratori privati ai spatiului care sa ajunga la Statia Spatiala Internationala care inconjoara Pamantul pe o orbita la viteza de 25.000 km/h.)
Datorita acestor performante, Nik a ajuns pe Greek Rich List, lista cu cele mai bogate persoane din Grecia.

Astazi, Nik is dedica viata pentru a inspira si pe altii sa atinga libertatea financiara si sa traiasca o viata implinita. Este foarte pasionat de impartasirea povestilor sale, a cunostintelor financiare si a peste 23 de ani de experienta ca Investitor Profesionist si Strateg pentru Viata si Prosperitate.
El calatoreste in toata lumea pentru a vorbi, educa si inspira pe altii sa-si indeplineasca visele.
De asemenea, Nik a fondat numeroase companii de educatie incluzand Financial Freedom Institute, Money Masters, The Thrillionaires®, iCoach Global, Sharelord® si altele. Companiile sale au educat si oferit programe de coaching catre peste 300,000 de oameni la nivel global.
In cadrul acestui eveniment live, Thrillionaire Revolution, Nik va dezvalui secrete precum:
• Cum sa faci sa-ti explodeze venitul prin resetarea tiparului financiar si setarea „Termostatului de bani”pe pozitia „On”
• Cum sa prevezi urmatorii 5-10 ani din viata ta.
• Cum sa definesti “DE CE” si adevaratul “FACTOR WOW” al vietii tale
• Cum sa gandesti diferit “VALUFACTURE” si sa adaugi mai multe experiente de VIATA si valori la mozaicul tau.
• Ce strategii in actuala economie sunt obligatorii pentru a asigura supravietuirea ta in urmatorii 5-10 ani.
• Procesul revolutionar de descoperire a pasiunii tale de o viata si a ceea ce iti place sa faci.
• Cum sa-ti redactezi propriul scenariu si sa prezici noua ta decada de excelenta.
Acestea sunt toate secrete dovedite pe care Nik le-a utilizat pentru a-si indeplini cele mai indraznete vise. Acum el iti va arata cum poti face si tu asta la Thrillionaire Revolution.

Publicat în: Puterea minții
« »

Comentarii: