Calendar

Urca pe scena cu mine!

« De la lume adunate şi iarăşi la lume date »

Trăim sub tirania vorbirii și sub dictatura trăncănelii…Nu realizăm, dar repetăm mereu vorbele auzite de la altcineva, și ne e dificil să fim originali, etalându-ne astfel propria esență.

Pentru că deja cunosc multe despre „povestea vorbei” (crescută și înflorită fiind în mass-media autohtonă), aleg vorbele și gândurile cele mai frumoase, pentru a le împărtăși celor din jur.

„Conformându-mă ” la ideea că: „Totul se rescrie”, de la Biblie, Istorie sau Folclor, îndrăznesc să COMUNIC câteva dintre „antonpanneştile proverbe” din “povestea vorbei”. (în episoade săptămânale într-un proiect TV Online LUANA SHOW pe care le poți vedea și tu)

Parafraze, cu suport reflexiv şi tendinţă umoristic-moralizatoare axate pe comunicare „sentimentalizată” în ideea că „Umblă Păcală cu cioara vopsită … ştiinţific” aproape în orice domeniu al vieții, mesajele video sau scrise ale activității mele „comunicatoare” visează ca plan de afacere, „Un nebun aruncă o piatră-n lac şi zece generaţii nu reuşesc să o facă mai rentabilă de atât”.

A mă cunoaște și a te cunoaște, se rezolvă cu un subscribe la newsletter:

http://luanamedia.ro/#ny_subscribe_wrapper

Scriu (ȘI MIȘC SCRISUL ÎN VIDEO), despre comunicare, pentru că pot comunica despre orice și cu oricine.

Am proiecte cu seminarii și reportaje TV, în care partenerii și colaboratorii mei află ce talente au, se apropie de personalitatea lor, se “comunică” lumii cu adevaratele valori care îi fac unici.

Știm deja că „Legile trec, moravurile rămân”, iar „Unii strigă «hopa», alţii săr şanţul”, așa că învață să comunici acceptând că “Ce-a ieșit din gura ta a intrat imediat în urechile altora”, și invers.

Toți urează PAȘTE FERICIT ȘI VACANȚĂ FRUMOASA CELOR PE CARE ÎI CUNOSC DEJA… La fel o fac și eu, dar adaug bucuria de a va vedea cândva, în viitor, sau a vă întâlni în activități comune.

„Limba este talmaciul inimii”, așa că „Un cuvânt pornit din inimă primăvara , ține cald și la iarnă.”
Echipa LUANAMEDIA este deschisa! Vino si tu si iti poti comunica talentele, pasiunile, profesia!

http://www.luanamedia.ro/contact-2/

Inscrie-te aici si spune-mi ce stii cel mai bine sa faci!Urmeaza sa ne intalnim in viitoarele FILMARI!

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: