Calendar

Tu ce comunici despre tine??

ce comunici
In spatele a ceea ce comunici despre tine, vrei nu vrei, crezi, nu crezi, esti chiar tu.Mentalul lucreaza dupa mecanisme simple: ce spui, ce arati, aceea e directia a ceea ce ti se va implini.

Un barbat spunea celor din jur intr-una despre el “Pe zi ce trece, imi pierd memoria”…Avea 75 de ani, ce-i drept, dar putea spune orice altceva atunci cand nu si gasea ochelarii..Pentru ca in 3 saptamani de repetare continua a acestei fraze, a ajuns la medic, acesta l-a sfatuit sa inceapa sa spuna despre el exact pe dos..Ca isi aduce aminte, pe zi ce trece, tot ceea ce doreste! Ce sa vezi? In scurta vreme, omul a inceput chiar sa isi aduca aminte..
Ma uit in jur…Oameni apropiati imi tot spun despre ei ca e din ce in ce mai rau, ca banii-s mai putini, si ca isi vor pierde job-ul..Pe care oricum il detesta..Probabil ca asa e si asa va fi lumea lor…

Eu imi aleg haine roz pentru ca primavara asta, viata mea va fi o bomboana fondanta, capsunita-parfumata, plina de conexiuni noi cu oameni minunati, care imi vor citi mintea si sufletul ca pe o carte! Iar cartea mea e cartea iubirii, si tot ce comunic prin ea e impregnat de puterea vietii! Alerg prin toate realitatile, virtuale si non virtuale, food si non food, mind set si soul set, music sau mute, senzual si abstract, si imi place sa observ ca nimic nu ma poate opri!

Tu ce comunici despre tine??

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: