Tot ce se umple…

..se si goleste. Important este, sa nu lase urme adanci…
Ma uit la ploaie, cat inunda natura. Deodata vine caldura, pamantul suge tot, uiti in 2 zile ca au fost saptamani in sir, de furtuna.Si cand lasa urme grave furtuna, cu timpul, se sterg…

Viata e plina, umpluta, pana la refuz.Tot am mai adauga chestii, desi nu mai e timp sa le facem, sa le consumam..E un sentiment de lipsa, la fiecare dintre noi. Mai multi bani, mai multa actiune,iubire, mai multe distractii, mai multe toale, mai multe calatorii, tigari, mancare,sex,prieteni…Cat de multe?? Cat mai multe!
Pana intr-un moment, in care lipsa inconstienta, care te face sa vrei acel mai mult, incepe sa devina o realitate. Chiar traiesti..LIPSA. Incepi sa fii lipsit de exact ceea ce iti doresti mai mult..Pentru ca nu mai pledezi demult pentru o valoare, pledezi pentru o lipsa.

Ce e de facut atunci cand incepi sa pierzi?
Accepta.
Ce naiba sa accepti?
Ca tu singur ai facut acest plan de viata. Ca ai umplut pana la refuz cu ceva viata ta, si cand ai ajuns la REFUZ…Ai dat de disperare, si de goana dupa ajutoare.

Vestea proasta este ca nu te prea poate ajuta nimeni.Dar daca iti doresti la fel de mult , cum stii tu si cum ai facut-o de a lungul vremii, daca iti doresti-cum ziceam, sa pui cu curaj altceva in planul de viitor, ai sa vezi cum lipsa devine spatiul creator de nou, si noul este..chiar ceea ce visezi!

Am reeveluat in timp de LIPSA, tot ce n-aveam.Si uite asa ajung, la ce am. Si abia acum imi dau seama, ca am inotat intr-un bazinas, si as putea merge deja la mare, sa ma arunc in valuri.
Drept urmare..ma antrenez:)
Si imi aduc aminte, observand tot ce e in jurul meu, ca ..FORMA URMEAZA FUNCTIA.
Forma e gand, e vis, e corpul tau, e realitatea clipa de clipa.
Forma, entitatea careia ii dai forta cu scopul, functia aleasa, este finalitatea.

Inchid ochii, si dau forma, pe o coala alba, unui desen.Sunt eu cu tine, mari si liberi.Niciodata nu m-am putut vedea cu tine atat de bine, pentru ca scriam pe pagini pline, inghesuite de alte mazagleli ale trecutului.N-am realizat ce simplu e sa setrg tot, sa am pagina goala…

Nu poti sa umpli, decat..un gol.
Si daca zici mereu de tine ca esti..un gol, o lipsa, asta intretii. Nu e nevoie decat sa golesti, nu sa iti doresti sa fii golul !