Calendar

Stil de viata ideal

Printre preocuparile noastre constante,se afla si  gasirea unui stil de viata ideal. Va recomand sa nu credeti ca exista asa ceva. Sa fiti atenti doar la voi insiva, si sa introduceti cat mai multe elemente care sa va amplifice educatia si bunul simt. Stilul de viata decurge din informatii de calitate si alegeri de calitate, pentru ca “valul” sau “turma”, merg doar in directia consumului, industriilor diverse.

O stire nastrusnica ce arata cum se exploateaza senzationalul, si anumite informatii, statistici, sau trenduri, arata ca trecerea la regimul vegan pentru barbati, conduce la  o crestere infinita a potentialului sexual. Si ca partenerele barbatilor vegetarieni, sunt de a dreptul abuzate sexual. Deci “fara carne”  intr-un sens, exacerbeaza carnea in alt sens :)

Iata : “Din ce in ce mai multe femei se declara distruse de apetitul nebun al partenerilor lor pentru sex. Pe internet au aparut mai multe video-uri care spun povestea unor astfel de victime.
Reprezentanţii PETA au creat chiar un site - BWVAKTBOOM - pe care sunt postate astfel de poveşti, bineinteles fictive. Potrivit acestora, barbatii care doresc sa treaca la un stil de viata vegan devin foarte activi din punct de vedere sexual, nenorocindu-si partenerele.”

Vizionand cateva filmulete aberante din aceasta categorie, inveti sa faci publicitatea potrivita (in cazul in care vinzi produse sau servicii in zona bio, vegana) si..ti se naste speranta ca partenerul tau va manca si el candva asa, si vei putea sa te lauzi si tu pe net ca..

Oricum, se pare ca o femeie cu un partener vegan, nu va avea niciodata nevoie de dieta:)

Publicat în: Comunicare, Sănătate
« »

Comentarii: