Solutia pentru orice suferinta: descoperirea CAUZEI

Solutia pentru orice suferinta este intelegerea CAUZEI care a provocat-o, depistarea acesteia intr-o forma manifesta (parazit, virus, bacterie, oncovirus) si distrugerea acesteia din organism. In paralel este necesara si distrugerea conflictelor din plan psiho-neuro-emotional care de fapt au permis instalarea CAUZEI in organism.

Cel mai cunoscut medic in abordarea psiho-neuro-emotionala  este Doctorul german Ryke HAMER, care  a tratat cu succes peste 31.000 de pacienti doar stand de vorba cu ei. Nu facea nimic magic, decat ca le explica logic si rational despre stransa legatura dintre starea mentala si boala. El sustine ca fiecare om s-a imbolnavit din cauza unui program mental distructiv, nascut in urma unui SOC emotional. In Romania, am povestit recent cu un grup de specialisti, dar si de pacienti care au invins boala, despre aceleasi subiecte. Avem “geniile ” noastre autohtone, si posibilitati de a le face cunoscute, iar materialul ce urmeaza, este unul de prezentare si introducere a unei linii -in primul rand de informare in medicina biologica.

Imi dau seama ca introducerea  de mai sus este dificil de “digerat”, dar mai mult….Cu toate acestea, sunt absolut convinsa, ca orice persoana preocupata de evolutie, crestere spirituala, descoperire a esentei proprii, traieste in prezent o mare sansa de a-si salva existenta de o trecere mediocra prin lume, si un sfarsit trist la final. De ce? Pentru ca azi avem 2 instrumente puternice prin care ne putem desavarsi educatia si conduita morala : cuceririle stiintelor noi si credinta in Dumnezeu. Aceste linii odata cultivate, ofera solutii si dezvaluiri senzationale oricarei persoane. Devii liber si lucrezi la procesul de eliberare propriu, anuland balastul  mostenit la nastere.

In ultimele zile, am avut sansa extraordinara, de a lucra o campanie de comunicare pentru Centru Infrafit, unde un expert in medicina biologica, Prof. Dr Emilian Dobrea, lucreaza la desavarsirea unor proiecte indraznete de solutionare a suferintelor omenesti.Desi zilnic la cabinet, dansul pune diagnostic si face tratament, prezenta sa in Romania are un mesaj mai inalt, acela de a educa si de a informa liderii de opinie, medicii, personalitatile mass media, despre valorile si cuceririle medicinei biologice, si necesitatea de schimba mentalitatile cu care ne-am obisnuit.

Prof. Dr. Emilian Dobrea s-a reintors in tara dupa o absenta de 35 de ani pentru ca este un mare patriot.In prezent conduce Departamentul de medicina biologica nou infiintat in cadrul clinicii INFRAFIT. Dansul este specializat in Endocrinologie,Ginecologie,Medicina Biologica, Bio-frecventa. Este consultant stiintific si co-inventator de aparatura medicala prin care se cerceteaza,diagnosticheaza si se trateaza la nivel mondial diverse boli,pe baza non-invaziva,geognostica si holistica. Este detinator a numeroase brevete omologate si recunoscute mondial, este membru al colegiului medicilor din Italia si Romania. De peste 3 decenii Prof. Dr Dobrea este colaborator asiduu la diverse institute de cercetare internationale si medic consultant al multor spitale de prestigiu europene si de pe continentul nord-american.

In cele ce urmeaza se explica principiile medicinei biologice, considerata medicina viitorului si uneori unica sansa la viata sau insanatosire.Cercetatori, medici si pacienti isi pun sperantele in medicina biologica, in conditiile in care rezultatele aduse de ea sunt pur si simplu inimaginabile.

Oamenii isi pot trata aproape orice problema de sanatate, pentru ca medicina biologica se adreseaza in primul rand cauzelor generatoare de boala, nu doar simptomelor.

Medicina biologica trateaza “radacina” problemei, si anume, dezechilibrele biologice care permit bolii sa se manifeste in organism. 

Datorita interesului crescut al pacientilor si al mai multor specialisti din lumea medicala in legatura cu acest subiect, va ofer un interviu cu Prof. Dr. Emilian Dobrea o autoritate in ceea ce reprezinta  medicina biologica.

Ce inseamna mai exact MEDICINA BIOLOGICA ?

Dr. Emilian Dobrea: Medicina Biologica este stiinta, practica si arta vindecarii, care nu este doar complementara sau alternativa, ci este o forma fundamentala a medicinei care poate ajuta pe oricine si poate trata orice boala. Misiunea sa nu este de a suprima sau a pune “leucoplast” pe simptome. Dimpotriva ! Medicina biologica are un obiectiv unic: identifica tulburarile, dezechilibrele din sistemul uman de reglare, ajunge la originea lor si le vindeca.

Medicina biologica nu este in niciun caz o filozofie “new age”, ci un tip de medicina care a fost folosita, perfectionata si rafinata in decursul a mii de ani de catre cei mai mari maestri din istorie. Insusi fundamentul sau se bazeaza pe fiziologie si pe procesele corpului pana la nivelul celular. In acest caz, organismul nu are nevoie sa se exprime prin intermediului dat de “simptome”. Aceasta pentru ca, formula comuna in medicina moderna este doar sa privim un anumit simptom si sa-l tratam ca pe o entitate in sine. Medicina biologica, desi ia in considerare diagnosticul, are ca obiectiv principal identificarea cauzei care a declansat boala.

Acest tip de medicina investigheaza dincolo de teoria germenilor ca fiind cauza principala a oricarei boli. Este vorba despre terenul uman si despre motivul pentru care organismul nu a fost capabil sa lupte impotriva unui anumit agent patogen sau impotriva celuleor canceroase, in mod natural.

(Spre exemplu: in caz de tuse, in medicina moderna se recomanda sirop sau medicatie.. In cazul unei tumori, chist etc, in medicina moderna se recomanda extirpare chirurgicala.  Medicina biologica nu  se concentreaza doar pe manifestare,  ci si pe cauzele reale care au declansat aceste manifestari si simptome. Pentru ca, degeaba este suprimat simptomul daca adevarata cauza ramane in organism. Ea va produce recidiva la un moment dat.)

   Rep.: Dl doctor Dobrea,ce reprezinta “dispozitivul electronic medical utilizat in medicina biologica de bio-frecventa” folosit de dumneavoastra pentru diagnostic si tratament ( omologat si brevetat atat in UE cat si in Isreael) ?

   Dr.Emilian Dobrea: Practic este un un  generator de functii, care prin intermediul a doua canale si 6 circuite, face legatura cu organismul uman pana la nivel celular.Sistemul face un diagnostic complet asupra prezentei de micro-organisme in organism, in sensul de paraziti,de virusi, de oncovirusi, de mico-plasme si de nanobacterii. Acestea sunt cauzele generatoare de patologii.

Sistemul este activ prin “bio-feedback” stabilit prin legi de electro-fiziologie. Asta  inseamna ca exista un dialog intre corp si sistem,care face masuratori de bio-frecventa, prin fereastra biologica a fiecarui organism in parte. Fiecare organism are o amprenta vibrationala, in care el exista. Aceste unde care variaza intre 100 Hertz pana la 700 de Kilohertz, fac ca micro-organismele sa vibreze intr-o  gama de frecvente care sunt de 1000 de ori mai joase decat vibratiile celulelor umane. Deci asta ne permite, in mod non-invaziv, sa intram in corpul uman, folosind un anumit grafic pentru diagnostic, si sa manevram activitatea acestor micro-organisme inspre eliminarea lor din corpul uman.

Dat fiind ca multe dintre aceste micro-organisme servesc ca agenti patogeni in corpul uman, rezulta ca identificarea si eliminarea acestora din organism duce si la eliminarea bolilor create de acestea. Se pot deci trata boli la oameni dupa diagnosticarea frecventiala a micro-organismelor, prin niste algoritmi pe baza de unde pozitive speciale, care produc franje de interferenta, creand un efect descoperit deja in anii 50 la San Diego, numit “electro-porosion”, aplicarea caruia duce la dezintegrarea din organism a micro-organismelor nocive.

Aceasta eliminare de micro-organisme nocive se face atat eficient, cat si fara efecte colaterale negative fata de pacient. Se identifica si se elimina chiar si micro-organismele dificile, cele mai insidioase si care merg dincolo de sistemul de secretii. Vorbim aici de acele situatii in care metodele traditionale presupun exclusiv biopsie pentru a le depista.

Prin sistemul nostru non-invaziv, avem imediat posibilitatea de a le descoperi si diagnostica. De subliniat ca in cazul bacteriilor, a fungilor, exista deja produse care sa fie eficiente in tratament, insa pentru anumite virusuri, farmacologia prezenta nu poata sa ajunga la acestia si sa-i elimine definitiv. Medicamentele pot sa ralenteze multiplicarea acestora,dar nu si sa-i dezintegreze.Aparatul co-brevetat de mine poate sa accelereze cercetarile in  micro-biologie si virusologie ca sa gaseasca solutii impotriva acestor infectii.

   Rep.:Cum ajuta inventia dumneavoastra la insanatosirea oamenilor?

   E.D.:Cu aceasta inventie putem sa ne concentram atat la distrugerea micro-organismelor nocive la nivel microscopic,intracelular,cat si la detoxificarea corpului de metalele grele,care foarte des satureaza organismul in detrimentul sanatatii omului.

Deci se poate face si o depurare a corpului de aceste substante care sunt foarte daunatoare metabolismelor. Altfel,ele continua sa blocheze producerea enzimelor si se creeaza inflamatii cronice. Din momentul in care se face un diagnostic individualizat si se creeaza o terapie personalizata,forta mamei nature,poate sa restabileasca circuitele bio-cibernetice,in bio-comunicatia celulara originara a organismului,iar organismul incepe a se insanatosi. Tratam CAUZA, nu simptomul problemei si prin asta reusim sa evitam si conditia de iatrogenie din pacient, adica a efectului vatamator derivand din cauza influxului de medicamente cu efecte colaterale grave pentru pacient, fie la nivel psihologic, fie la nivel fizic. Iatrogenia poate sa duca si la o disgnosticare gresita, cum ar fi in cazul bolii lui Lyme (Borelia burgdorferi) unde este o rata de diagnosticare gresita la laboratoare, pana la 50 %. Este necesar sa creem o constiinta sanatoasa despre aceste biotehnologii, precum cea prezenta in aceasta inventie, unde diagnosticarea se poate face mult mai usor si precis decat prin metodele pana acum conventionale.

Rep.: Ce v-a motivat sa desavarsiti acest dispozitiv medical?

E.D.: Era necesara inventia acestui aparat pentru ca pana in prezent, pacientul depindea de laboratoare de specializari diverse, cum ar fi cele de parazitologie, virusologie, care studiaza micoplasme, microparaziti s.a.m.d., pe cand cu acest aparat, diagnosticarea se face in mod rapid, sigur si numai intr-o singura prezenta.
Din brevetul de inventie nr. 121800, citim: “Domeniul in care se foloseste inventia este domeniul medical, paraclinic, in laborator, pentru studii micro-biologice, ambientale, alimentare, clinic (atat in medicina umana cat si veterinara), diagnostic si tratament.”

Dr. Emilian Dobrea a colaborat in ultimii 8 ani cu mare frecventa in Clinica si Fundatia Ana Aslan di Ciudad De Mexico, condusa de eminenta Dr. Maria Magdalena Ionescu, a participat ca invitat de onoare la numeroare cursuri si conferinte, cum ar fi la Catedra deIgiena Ambientala, Politecnico din Milano, la American Biologics, USA & Europe, din Lisabona, la Instituto Politecnico National, Esquela Superior de Medicina, din Ciudad de Mexico, la Societa Italiana di Medicina Fuzionale, din Milano, la German Institute for Psycho-neuro-immunology din Berlin, la Centro Europeo Richeche Mediche Aplicate, din Milano, la Universita Internazionale della Nova Medicina, din Milano s.a.

Rep.: Cum ati ales clinica INFRAFIT pentru colaborarea din Romania ?

E.D: Sunt consultantul proiectului INFRAFIT de cand era in “fasa” , iar fondatoarea clinicii , Dna Raluca Iliescu, este pacienta mea. Cu ani in urma, aceste metode biologice i-au salvat viata, ceea ce a determinat-o sa si infiinteze aceasta clinica in Romania prin care sa ofere sansa la viata intr-o maniera non-invaziva si non-toxica.

Mai mult, obiectivele noastre sunt comune, si anume de a sprijini si educa pacientul in asumarea responsabilitatii pentru sanatatea proprie și in abordarea unei existențe fara boala, fara durere inutila si fara imbatranire prematura.

Principiile pentru VINDECARE !

A. In primul rand: Pacientul devine constient de   tratament. E 100% responsabil pentru conditia lui si nu-si pune sperantele in nimeni mai mult decat in el insusi.

B. Apoi pacientul va lucra la intelegerea CAUZEI care a provocat conflictul si implicit boala.

C. In final va colabora constructiv cu doctorii(medicina integrativa, adica medici din medicina oficiala si alternativa)pentru a crea un plan eficient de de rezolvare a conflictului atat MENTAL cat si FIZIC.

*Este absolut necesar ca pacientul la inteleaga cat mai bine CE se intampla de fapt cu el, pentru a putea sa aiba o atitudine constructiva si motivata in procesele de (auto)vindecare.

Dl Prof Dr Dobrea poate fi gasit pe www.infrafit.ro / 0754 890 153

ps: IN CURAND IN VIDEO PE SITE UL INFRAFIT