Calendar

Short living story…

Caminul viitorului - exprimat prin a locui sanatos la nivelul spiritual, este o solutie pentru o lumea moderna, aflata in continua schimbare.Pentru aceasta idee voi oferi o serie de solutii(episodice la TV), concepte si servicii, existente in Romania, fiindca sunt multi care cred ca propria casa are viata si evolueaza impreuna cu cei care o locuiesc .
Pana la finalizarea renovarii, avem insa de-a face cu alegerea materialelor, a echipei si a modului de executie. Pentru o locuinta sanatoasa in plan material si spiritual, avem nevoie de un arhitect vizionar si dedicat, un manager de proiect, un furnizor serios de materiale si solutii constructive, ce are in portofoliul sau produse din noile trenduri eco si bio arhitecturale.Acestea sunt elemente de baza in proces.
Arhitectura integrata, naturala si vindecatoare include studiul materialelor naturale de constructie, studiu de amplasament si orientare, studii privind efectul de forma, domoterapie, cunoasterea artei stravechi Feng Shui, de armonizare a energiilor Yin si Yang. Spatiile destinate activitatilor casnice, relaxarii, studiului, odihnei, pot si trebuie sa fie flexibile, dimensionate si pozitionate in viitorul camin conform acestor principii.
Pentru spatiile existente, proiectele de remodelare trebuie elaborate astfel incat locuinta respectiva sa devina un camin cald, sanatos, comfortabil si primitor, sa devina cu adevarat locul spiritual in care fiecare membru al familiei sa poata primi in deplina armonie, puterea luminii interioare.
Trebuie, insa, sa stiti ca acest domeniu este inca unul de pionierat in lume si, cu atat mai mult in Romania.
De aceea, este nevoie de o inima deschisa si o minte relaxata pentru a intelege in profunzime pozitivismul cu care se poate aborda o renovare. Traiul la bloc a fost pentru mai mult decat o generatie, o experienta traumatizanta. Sunt convinsa ca dupa ce veti vedea acest film documenatar realizat in parteneriat cu Menatwork- veti dori ca dezvoltarea inteligentei emotionale , adica gestionarea propriilor emotii, sa va cuprinda si in alte domenii ale vietii. Este de fapt un documentar despre a avea incredere unii in altii : cand avem incredere in noi si putem extinde aceasta incredere si la ceilalti, primim inapoi tot incredere si aceasta uneste relatiile si asigura un dialog onest.Plus mult succes.Impreuna, o echipa de oameni formata pe baza increderii, am descoperit performante profesionale incredibile, am descoperit placerea de a munci cu pasiune, pentru un proiect ce parea marunt si stresant. Impreuna am facut un model si o investitie care isi va dovedi rentabilitatea si valoarea pe termen lung, oferind un concept de locuinta plina de sanatate si buna dispozitie.Vechea cutie de chibrituri ceausista, se transforma intr-un loc curat si liber de limitari…doar schimband credinta ca e ..imposibil sa traiesti sanatos si confortabil in bloc… Pentru a îndrepta ceea ce este strâmb trebuie mai întâi să faci un lucru greu de făcut. Să te îndrepţi pe tine.

Publicat în: Home & Deco
« »

Comentarii: