Sfanta DUMINICA

Sfanta DUMINICA e ziua in care am ales sa fac pauza de EGO. Intr-un mod extrem, asa cum este postul de mancare..
M-am decis sa fac abstractie ca sunt femeie, ca sunt cetatean al acesteti tari, ca sunt mama adorabilei mele fetite, ca sunt fiica bunei mele mame, ca am o educatie si o serie intreaga de amintiri din trecut.
Cu ochii inchisi sau deschisi,stiu ca sunt mai mult si mai putin de atat. Sunt o farama de energie, vibrand intr-un ritm numai al ei, simtind ceva particular, care nu seamana cu nimic altceva.
O singura clipa de liniste in miscare, ma face sa cred ca linistea exista.
O singura clipa de iubire neadresata cuiva, ma face sa cred ca iubirea exista.
O singura clipa de eternitate, ma face sa cred ca eternitatea exista.

O ordine umana se prabuseste si nimeni nu isi da seama de ce.E doar MINTEA care a colectat ca sursa unica pt oameni puterea.Criza e generata de problemele banilor si puterii, ea nu exista altfel.Si a inceput odata cu primele razboaie..Impasurile logicii si perplexitatile oamenilor de stiinta, lipsa oricarei surse de ajutor dezintegreaza si speranta. Si eu si lumea mea, nu putem fi fericiti clipa de clipa cu ce avem PENTRU CA…PENTRU CA VREM INCONTINUU mai mult..

Si cand colo, nu se intampla chiar asa multe rele pe cat pare…Doar dezumanizarea relatiilor colective si individuale a amprentat gandirea…

Nu mai gandesc ca o femeie, deci nu mai pot fi nefericita ca femeie. Nu mai gandesc ca un cetatean planetar, deci nu mai ma deranjeaza luptele pentru putere si foamea de bani a tuturor, in special a celor pe care-i iubeam pamanteste…Nu mai fac nimic in numele binelui, pt ca binele nu exista…Nu mai ma simt singura pentru ca nici singuratatea nu e decat un gand negativ..
Iau ca reper farama de energie care nu se revolta deloc. Tin post de ganduri, de ambitii, de planuri.
Sunt pur si simplu atenta la lumina dinlauntrul meu, pe care o pot misca cum vreau eu..In palme, in crestetul capului, in talpi, si cel mai cald in centrul pieptului, acolo unde tacut, Dumnezeu domneste