Calendar

Sexualitatea si grupa de sange la femei

Nu degeaba se spune ca sangele apa nu se face. Sangele ne curge prin vene si este raspunzator de viata. Mai mult insa, conform teoriilor japoneze care au facut inconjurul lumii, sangele este cel care ne exprima cu exactitate precisa personalitatea. Grupa sanguina ne poate oferi indicii pretioase cu privire la tipologia relatiilor pe care le stabilim cu ceilalti, dar si la alte aspecte precum sexualitatea sau personalitatea erotica.  De data aceasta , pornind de la grupa sanguina specifica fiecaruia dintre noi, vom puncta aspecte esentiale ale sexualitatii feminine. Iata asadar care sunt cele patru grupe de sange si principalele trasaturi sexuale asociate purtatoarelor lor. Tu ce grupa de sange ai? Si ce fel de iubita esti?…

Grupa de sange AB – Femeia cu grupa de sange AB este o femeie plina de vitalitate, energica si dinamica, stiind in general destul de bine ceea ce vrea de la viata, de la un barbat, de la o relatie sau de la un simplu act sexual. Pare o femeie rezervata si tacuta, insa pe masura ce o cunosti mai bine nu ai cum sa nu te lasi cucerit de aerul de mister in care adora sa se invaluie. Pare serioasa si conservatoare, insa in prezenta barbatului iubit nu se opune experimentelor sexuale care ii procura senzatii inedite. Imaginatia si creativitatea o ajuta mult in dormitor. O atrag relatiile neobisnuite si barbatii atipici, care se diferentiaza de restul multimii si nu accepta sub nicio forma sa fie manipulata din punct de vedere sexual.

Are o atitudine demna in prezenta barbatilor, iar acest soi ciudat de demnitate nu o paraseste nici chiar in intimitatea sexuala. Constienta de senzualitatea prezentei sale, femeia AB este mandra de corpul sau. O intereseaza propria placere sexuala, insa atunci cand se indragosteste cu adevarat fericirea sexuala a partenerului devine prioritatea sa.

Grupa de sange A – Una din trasaturile definitorii ale persoanelor de sex feminin care au grupa de sange A este sensibilitatea. Femeia cu grupa de sange A este o femeie delicata, romantica, atragatoare si feminina tocmai prin atitudinea de delicatete si finete pe care o inspira. Dependenta de multe ori emotional de partener, si in plan sexual, femeia A adora sa fie calauzita, indrumata, protejata. Soaptele de iubire, preludiul, rabdarea, sentimentul de siguranta si intimitate pe care il poate experimenta doar alaturi de un partener pe care il cunoaste foarte bine, toate acestea sunt de o importanta primordiala pentru ea.

Desi pare vulnerabila si oarecum insensibila sau stangace din cauza timiditatii gesturile sau initiativele sale pe plan sexual nu or sa fie niciodata banale sau lipsite de afectiune. Femeia A nu poate sa faca sex daca nu iubeste, daca nu este atrasa de partener. Nu poate sa faca lucrurile doar cu jumatate de masura. Ceea ce i se poate reprosa este faptul ca mentalizeaza uneori prea mult actul sexual, uitand sa se bucure de senzatiile prezente. Partenerul ei trebuie sa fie o persoana matura si experimentata care sa o faca sa-i impartaseasca bucuria sexuala.

Grupa de sange 0 – Femeile cu grupa de sange 0 au o personalitate puternica, sunt sigure pe ele, stiu ce isi doresc si stiu si cum sa lupte pentru a obtine ceea ce isi doresc. Chiar daca par reci si destul de greu abordabile, instinctele lor sexuale sunt foarte ascutite, iar pretentiile erotice pe masura. Femeia cu cu grupa de sange 0 este cu siguranta o femeie pasionala, care intelege importanta actului sexual pentru bunul mers al unei relatii si care urmareste implinirea sexuala.

Nu o deranjeaza sa fie ea cea care initiaza seductia atata timp cat jocul se anunta a fi unul incitant, antrenant, neobisnuit care o scoate din monotonie. Cu toate acestea, femeia cu grupa de sange 0 trebuie sa se stie iubita, admirata, placuta, dorita pentru a se simti confortabil in intimitate, pentru a fi capabila sa-si provoace sexual partenerul. Chiar daca nu ar refuza o aventura de o noaptea deoarece considera ca orice lucru pe lumea aceasta merita incercat, este convinsa ca pasiunea adevarata si extazul sexual vin dintr-o relatie stabila, in care in prealabil au fost sudate si legaturi emotionale.

Grupa de sange B – Cu un spirit atat de liber si cu o individualitate atat de bine definita, nu este de mirare ca femeia cu grupa de sange B urmareste perfectiunea si in plan erotic. Femeia B este deschisa, non-conformista, prea rusinoasa uneori, alteori fara pic de rusine, usor instabila si nestatornica, lipsita de inhibitii si prejudecati sexuale, iubind viata si adorand sa traiasca din plin fiecare secunda a ei. Nu o deranjeaza daca preia ea initiativa in dormitor atata timp cat la final adoarme fericita in bratele iubitului.

Adora sa fie rasfatata in intimitate ca sa rasfete la randul ei, adora sa experimenteze si se straduieste sa nu lase monotonia sa se instaureze in dormitor. Adora gesturile indraznete, emotiile intense si soaptele care ii imbata simturile. Ii place neprevazutul… iar a face dragoste la malul marii este pentru ea infinit mai romantic decat o cina romantica planificata la lumina lumanarilor. Este atragatoare si seducatoare, fidela doar celui pe care il iubeste cu adevarat si care i-a demonstrat ca poate fi iubit.

 

Publicat în: Comunicare, Utile
« »

Comentarii: