Luana Media Magazine

Arta de a trai cu stil.

Servicii

CE OFER EU?
Cat de clar mi se pare mie ca vorbesc si gandesc, pe atat de greu sunt inteleasa uneori.
Iata, scriu cateva randuri, cateva ganduri, care sa conduca potentialul meu client catre oferta mea.
Lumea financiara cunoaste momente de inflorire dar si de cadere. Daca oamenii sunt pregatiti sa fie flexibili, deschisi si sa invete, atunci se vor imbogati mai tare de-a lungul acestor schimbari. Inteligenta rezolva problemele si produce bani. Banii fara o inteligenta financiara sunt niste bani care se duc repede. Foarte multi oameni nu reusesc sa inteleaga ca in viata nu conteaza cati bani faci, ci cati pastrezi. Multi oameni castiga la loterie, iar apoi redevin saraci. Sau sportivi care tineri, castiga milioane, iar maturi,ajung de dorm pe sub poduri. Am citit asta undeva, si m-am gandit mult la adevarul acestor vorbe.
Eu ofer servicii in domeniul publicitatii specializate.Neconventionale,cumva.De ce mizez pe ele?Pentru ca mintea noastră este o manifestare în continuă evoluţie a informaţiei conştient prezentate, sau expuse, pe fondul unor amenajări neuronale dar şi pe fondul fluxului energetic-informaţional pe care creierul îl percepe .Video productiile, televiziunea si mediul on line se adreseaza direct creierului , mintea si emotiile raspunzand imediat informatiei trimise si stimularii vizuale.”Neconventionalul” este in anii de criza, in perioadele cand valoarea banilor isi arata si alte valente, o metoda de a face totusi publicitate. Dar cu companii mai putin celebre, cu mijloace media la indemana dar nu cele care iti vin primele in minte, si prin oameni dedicati, care conform sintagmei “one man show”, pot exercita mai multe functii.
Evenimentele de nisa, pot completa sau sustine o publicitate neconventionala.

• Cred ca mereu exista un plus, un progres, un ceva nemaiauzit si nemaivazut, pe care trebuie sa il testezi. Si totusi, vorbind despre necesitatile specifice fiecarei mici/mari companii, ajungem la valorile traditionale de care ai nevoie pentru a evolua: un furnizor de servicii care sa inteleaga filosofia, conceptul, istoricul, avantajele si dezavantajele firmei tale, si care apoi sa iti ofere solutii pas cu pas, putin riscante, de a deveni mai popular. O agentie mare iti ofera MULT, o agentie MICA inseamna resposabilitatea ASUMATA din discutia cu un singur om. Publicitatea de nisa, inseamna evenimente specializate, inseamna solutii audio vizuale care sa te reprezinte in mediul on line sau tv, inseamna parteneriate cu firme de calibrul tau, care impart cheltuielile unor campanii cu tine, si merg riscand putin, catre un succes cucerit gradual. Va ofer un plan pe termen lung, de publicitate personalizata intru totul, mai putin conventionala, pentru ca nu este nimic doar pe umerii mei, sau pe umerii tai: ne reinventam impreuna. Si asta pentru ca in Romania retetele clasice nu sunt sigure, piata este un paradox, iar oamenii nu stiu cu exactitate ce vor, ce vor face maine, nu isi organizeaza bugetele, timpul liber,etc.

Ce ofer eu mai exact?

PRODUCTII VIDEO: SPOTURI TV, SPOTURI ON LINE, PROIECTE SPECIALE VIDEO( filmari/editari evenimente, lansari de spatii comerciale, prezentari produse/firme/concepte/traininguri, tele-shopping, pilot emisiuni, aniversari, cadouri/urari video pentru familie, CV-uri video)

 

CONCEPTE VIDEO, CONSULTANTA IN ORICE PROIECT FILMARE&EDITARE VIDEO

 

HOSTING SI PR : din clientii pentru care am realizat hosting si Pr in situatii de lansari produse&servicii,CONFERINTE DE PRESA, deschideri de showroom-uri sau proiecte imobiliare amintesc ELECTROLUX, COSMOPOLIS, WORLD TRADE CENTER, SINGWAYS, BELLAGIO CASA, BRAMAC, NIKON, ETC.

Kit-ul de prezentator/producator tv/ PR eveniment de nisa, ofera clientilor mei servicii specifice si de calitate, la preturi de boutique  de creatie, nu de agentie de publicitate.

 

PENTRU CONCERTE SAU CONCURSURI, CARAVANE SAU SHOW-URI MUZICA/DAN,SCENA MOBILA, ECHIPAMENTE  SUNET&LUMINA - PENTRU SPECTACOLE IN AER LIBER SAU IN SALI DE PANA LA 5000 SPECTATORI

 

FOTOGRAFIE, GRAFICA PUBLICITARA, CREATIE DE PRINT

 

PACHETE PUBLICITARE PENTRU INDUSTRIA CONSTRUCTIILOR/MOBILEI/DECORATIUNILOR DAR SI PENTRU DOMENIUL REAL ESTATE, IN EMISIIUNILE CAMINUL DE 5 STELE SI TOTUL DESPRE CASA MEA

 

PERSONAL SHOPPER PENTRU CASA : datorita experientei in home&deco, a cunoasterii furnizorilor nationali si internationali, pot oferi recomandari in decorari, achizitii arta, obiecte de design, chiar si servicii de personalizare a unor

accente (pictura murala, podele din rasini cu sigle sau elemente de ID, reproduceri tablouri, tapitari artistice,etc)