Selfie cu camera foto

Nu stiu cat va tine moda selfie, dar mi-a placut sa urc pe acest val, si sa imi iau ca partener de joaca..o camera foto absolut senzationala!
Dictata de izolarea fata de traiul la comun, si evidentierea unor trasaturi proprii, consumatorul de selfie (adica noi toti), traieste cu impresia ca e unic, admirat, asteptat..Oare asa e?
Oricat de bun ai fi la ceva , nu ti e util daca cei din jur nu-l doresc.Nu poti castiga niciun ban si nu scoti ceva nou pe piata..Selfie te ajuta oarecum, sa te “vinzi” cat mai bine, cu povestea personala, cu abilitati de distractie, de implicare in evenimente, sau actiuni ce tin de job…
Iar daca viata ta de simplu angajat s-a terminat, primul produs de vanzare, devii..chiar tu.
Mi am dat seama cam tarzior ca e nevoie efectiv..sa ma reprezint si eu ca un agent de vanzari, ca sa pot exprima ce stiu sa fac si ce servicii am. Si pentru ca accept ca uneori sa ma consider la inceput de drum, voi (re)lua un aparat foto, dupa mai bine de 10 ani, pentru a adapta “fotografia”, la trendul selfie, realizat aproape 100% pe telefon sau tableta.De ce nu as aparea in autoportete de calitate? Poate va merita sa le pastrez si sa reflectez la..cat de mult mai iubesc pe mine :)
Nu e mai nimic pe net despre mine ca fotograf..La o prima cautare am gasit ceva de acum 8 ani…

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-04-11/astazi-e-ziua-ta-luana-ibacka.html

De ce ti-ai face un selfie cu o camera foto??Cu o anume camera foto..Sony alfa5000…Pentru ca :

- senzorul cu dimensiuni generoase permite sensibilitati ISO cu valori de pana la 16000, pentru a putea captura atmosfera scenelor cu lumina scazuta, fara a folosi blit.
-fotografiati din unghiuri pretentioase sau faceti autoportrete cu prietenii - ecranul LCD este rabatabil la 180° pentru a incadra cu usurinta imaginile
- are efecte minunate printre care efectul Soft Skin ce aplica automat corectii de textura care inmoaie ridurile si imperfectiunile pielii, oferind portrete care vor atrage mereu atentia.
- impartasiti fotografiile si filmele MP4 intr-o secunda prin simpla apropiere a camerei de un telefon sau tableta pe Android ( cu aplicatia Sony PlayMemories Mobile ).
Aceasta conexiune fara fir se realizeaza prin Wi-Fi si cu tehnologia NFC™ (Near Field Communication). Aveti la dispozitie si aplicatia Smart Remote Control Embedded, care permite control de la distanta al camerei, prin intermediul telefonului sau tabletei.
Pe site-ul F64 gasiti o promotie de exceptie la aceasta camera Sony care a inteles valul…
Priviti filmul de prezentare, si prima mea saptamana selfie…

Urmeaza articole, concursuri si evenimente selfie :)

Previous post:
Next Post: