Rune Heivang


Vrem sa traim in armonie, fara suferinta sau conflict. Atata timp cat nu stim cine suntem cu adevarat, suferinta va continua. Acesta este motivul pentru care este mai important sa intelegi cine esti cu adevarat, decat sa iesi biruitor din conflicte sau provocari. Lumea se va schimba apoi de la sine, in modul cel mai natural si frumos. Atunci cand descoperi cine esti, prin profunda investigare a mintii, gandurilor si emotiilor, iti descoperi si puterea divina si adevarata natura. Atunci nu mai exista indoiala, ci doar adevar.
Cu multi ani in urma, Rune Heivang si-a inceput calatoria in cautarea undei metode eficiente
de transformare. Studiind diverse metode si meditatii , el a obtinut o perspectiva si o intelegere unice. Aceasta intelegere este valabila pentru toate fiintele umane si poate fi liber impartasita.
Soulpilot inseamna Rune Heivang si echipa sa. Rune continua o linie de maestri spirituali si
vindecatori originari din muntii Anzi din Peru, maestri care l-au initiat. De asemenea, el a fost initiat in mai multe alte traditii spirituale din toata lumea. Prin studierea mai multor
metode diferite de vindecare, a coaching-ului, psihologiei si meditatiei, Rune a dobandit o
intelegere unica pe care, in cadrul workshop-urilor sale, o impartaseste tuturor celor care doresc sa auda si sa o cunoasca.
Nu as numi seminar,curs sau workshop ceea ce a propus Rune in Romania, intrucat inca nici nu am participat la mai mult decat o sesiune introductiva.Am avut- ca de fiecare data cand am ales sa prezint un om interesant, exemplul unei persoane pe care o cunosteam, si am vazut-o schimbata in bine.
Colectionez schimbari in bine, vise implinite si metode care aduc iubire si cunoastere in prezentul nostru. Atunci cand vorbeste cu clientii, Rune pleaca de la intelegerea faptului ca lucreaza intr-o lume a iluziilor.
Cei mai multi dintre oameni cred ca ei sunt gandurile si sentimentele lor si isi definesc prin experientele din trecut identitatea prezenta.In aceasta iluzie, TOTUL este posibil. Este ca si cum ai fi inlauntrul unui vis in care te trezesti si simti ca poti sa faci orice doresti. Intr-un fel anume, noi stim ca intalnirea noastra este un joc cu care am fost cu totii de acord si in care se poate intampla orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>