Luana Media Magazine

Arta de a trai cu stil.

Ibiza sol

VIDEO IBIZA SOL

  1. Un complex de vile langa Scoala Americana in Pipera, recomanada un stil de viata luxos si confortabil, celor care au in acest moment vile mari si scumpe in zonele de centru. Poti sa te muti aici, in apratamentul unei vile, pastrand totusi ideea de curte si gradina, SPA si sala de sport.Ai administrator permanent, dar desigur platesti mai putin decat inainte.    Mp construit este cca 1600 euro.
  2. Facilitati - gradina interioara in suprafat de 12.000mp plantata integral si decorata cu plante ornamentale . Ibiza Sol ofera gradini private celor care au apartamente la parter; gradinile private au intre 40,5mp pana la 108,56 mp.- fiecare apartament are un barbeque instalat de la inceput pe terasa apartamentului.- 2 piscine exterioare cu Jacuzzi si zona special amenajata pentu copii- club Kids, dotat cu karoke, home cinema, playstation si zona de joaca in proprietatea locatarilor,- sala fitness si SPA cu Jacuzzi, sauna, dusuri cu aromaterapie si cromoterapie in proprietatea locatarilor,-minigolf

- locuri de parcare: 460 locuri subteran si 100 la suprafata

-

- fiecare proprietar poate beneficia de o boxa individuala la subsol 

Centru Spa – cu toţii ştim cât de solicitantă poate fi o zi de activitate intensă. Centrul Spa reprezintă o oază de linişte, spaţiul în care rezidenţii complexului îşi pot reîncărca bateriile după o săptămână frenetică. Centrul include saună, jacuzzi, sală de fitness, zonă de relaxare cu cromoterapie şi aromoterapie, ideală pentru exerciţii yoga sau mediaţie.

Kids Club – timpul liber al copilului tău va fi consumat într-o manieră sigură şi creativă, prin intermediul activităţilor oferite de Kids Club. Iar daca timpul lui liber este organizat, atunci tu vei beneficiu de mai multe momente pe care ţi le vei putea acorda pentru relaxare. Micuţii beneficiază la Ibiza Sol de o sală de cinema, de karaoke şi de un spaţiu de joacă amenajat cu creativitate şi multă culoare.

Finisaje complete – cu siguranţă, în planurile locuinţei ideale, ai prevăzut un şemineu. Zona de dining este separată de bucătărie prin intermediul unui spectaculos perete de sticlă,. Toate apartamentele Ibiza Sol beneficiază de finisaje complete, ce satisfac cerinţele celor mai pretenţioşi clienţi. Bucătăriile şi băile sunt complet utilate şi mobilate. Culorile şi texturile se îmbină armonios, mare parte din materialele utilizate fiind creaţii ale unor renumite branduri spaniole de design şi amenajări interioare.

Spaţiul verde – Complexul Ibiza Sol a fost conceput având în centrul său o impresionantă grădină interioară de 12.000mp. Gazonul impecabil este punctat de aranjamente florale pline de viaţă - în plus, rezidenţii Ibiza Sol vor beneficia de acces nelimitat la cele două piscine cu jacuzzi exterior şi terenul de mini golf. Apartamentele de 3 şi 4 camere beneficiază şi de o impresionantă grădină privată, cu spaţiu amenajat pentru BBQ pe fiecare terasă.