Luana Media Magazine

Arta de a trai cu stil.

Curs chakre


Energia- si Forta Vitala omniprezenta este esenta, suflul si sursa vietii, intrepatrunde toate formele si le da viata. Fara ea nu exista viata.Este o forta invizibila care mentine totul , ne inconjoara in permanenta si care ne asigura -printre altele- sanatatea fizica si psihica, fericirea, echilibrul, armonia si bunastarea. Omul comunica cu mediul inconjurator prin intermediul celor sapte chakre principale. Ele asigura un permanent schimb de energii subtile care au rolul de a mijlocii comunicarea in orice situatie.Prin chakre, fiinta umana primeste informatii de la alte fiinte umane, atunci cand se urmareste un schimb de informatii, sau atunci cand are loc o comunicare. Comunicarea verbala este o actiune separata si este coordonata de constient. Schimbul de energii subtile care are loc prin sistemul chakrelor se desfasoara sub coordonarea subconstientului.De-alungul istoriei umanitatii, Energia-  Forta Vitala a fost folosita  in nenumarate scopuri si obiective.

Aceasta energie mistica, creativa si pozitiva poate fi preluata -constient- si utilizata in toate activitatile noastre indiferent daca ea este mentala sau fizica, spre succesul si avantajul nostru precum si a celor dragi.
Folosindu-l -constient- puteti obtine avantaje semnificative, si va puteti atinge -mai usor, mai repede si mai elegant- telurile, scopurile si obiectivele propuse si programate.