Luana Media Magazine

Arta de a trai cu stil.

Incalzire prin plinta


Sistemul de incalzire prin plinta este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarui spatiu fiind orientat spre viitor in ceea ce priveste noile tendinte in constructiile eficiente.Best Board® se deosebeşte prin uşurinţa şi rapiditatea reglării în orice ambient, poti gasi pe site-ul lor in detaliu, descris sistemul.Pe mine m-a impresionat, si merg la Oradea pt a prezenta specialistilor lansarea in Romania a acestui produs al viitorului. Nu cred ca vom sta “reci” in fata facturilor ce cresc, ci ne vom pune in case cele mai economice sisteme de incalzire, cu atat mai mult cu cat sunt si estetice.Vechiul calorifer, un monstru ingalbenit si masiv, poate fi azi…o plinta decorativa, ce iti micsoreaza si factura de incalzire!!!
Particularitatea cea mai importanta este ca pentru un apartament de 100m2 sunt utilizaţi, în sistem, doar 8 litri de apă.
Datorită posibilităţii de reglare autonomă în fiecare încăpere, se obţine o economie însemnată de energie, deopotrivă cu un grad optim de confort.
În faza de ascensiune, căldura distribuită usucă pereţii exteriori, eliminând astfel umiditatea şi încălzind suprafaţa acestora şi iradiind căldură în mediul interior.
Datorită Best Board®, se va evita formarea pernelor de aer cald inutile de sub tavan, căldura difuzându se în mod omogen şi menţinându se o temperatură constantă.
Best Board®, la aceeaşi senzaţie de confort termic, permite reducerea temperaturii mediului cu cca. 3 grade (1 grad – cca. 7% din energie), în comparaţie cu sistemele tradiţionale.
1. Grad ridicat de iradiere a căldurii
2. Microclima încăperii sănătoasă (elimină expunerea la praf de dimensiuni microscopice)
3. Temperatură constantă
4. Elimină senzaţia de picioare reci
5. Elimină umiditatea pereţilor interiori
6. Nu se mai formează mucegaiuri
7. Rapiditatea reglajului
8. Montaj simplu deopotrivă în construcţii noi sau vechi