Principiile detoxifierii

Se pare ca cel mai bun indicator al procesului de imbatranire este chiar autoperceptia asupra starii de bine, de sanatate ,pe care o ai la varsta ta.

Cat de sanatos esti, inseamna cat de bine faci fata la oxidare prin  anti-oxidare, la degenerare, pentru ca amaraciunea “fierii”, cere dulceata “detoxi-fierii”…

Deci evalueaza-te intai simplu, “cat de sanatos esti” :

- nu se poate mai sanatos de atat

- foarte sanatos

- sanatos

-acceptabil de sanatos

-nu sunt prea sanatos

Daca esti in ultimele 2 categorii, riscul sa fii pe lista neagra mult mai repede decat crezi, e foarte crescut…Majoritatea oamenilor isi schimba stilul de viata in fata unei frici majore, cea de moarte in principiu, cu toate astea, mai exista categorii de oameni, care constientizeaza fiecare aspect al  vietii de zi cu zi (alimentatie, miscare, vicii,odihna).

Raspunsurile la aceste intrebari, si la starea ta de “oxidare”,converg catre un raspuns final : “cat de lunga si calitativa vrei sa fie viata ta??”

Imbatranirea si degenerarea sunt o forma de negot compensatoriu la relele care ni le facem singuri. Stiinta si intuitia, ne ofera si ele raspunsuri, atunci cand vrem sa stim”ce luam”,” ce regim si terapii, ce pastile si ce tehnologii folosim”…

Chit ca placebo e regele oricarei actiuni de negot in domeniu, trebuie stiut ca degenerarea si oxidarea fizica, sunt cu dublu sens. Adica se produc din interior catre exterior.Din suflet,minte si emotii, din credinte si cuvinte rostite, catre ridurile de pe fata si bolile cronice chinuitoare.

Asa ca, schema de mai jos arata modelul despre care vorbesc:

Degradarea celulara e legata matematic  de

- stil de viata, obiceiuri frumoase si sanatoase (trei patrimi)

- mostenire genetica (o patrime)

Genele au rolul de a produce proteine,insa noi putem oricand activa sau dezactiva o anume gena. Telomerii oamenilor stresati sunt cu 50% mai scurti ca cei ai persoanelor mai putin stresate.Prin intermediul “softului” comportamental, putem modifica pe parcurs orice informatie a organismului.

Fiecare om are o amprenta genetica aparte.De aceea, fiecare, “stie”, intr-un fel sau altul, care este schema, comportamentul, bulina, antrenamentul, persoana, care ii face mai mult bine decat rau…

Eu am ales de anul trecut din decembrie, sa suplimentez obiceiurile frumoase si gandurile optimiste, cu GE132.Un puternic antioxidant, care contribuie la detoxifierea oricarui organsim uman. Filmuletul lor merge in calupul de teleshopping din unele televizini comerciale.

Saptamana viitoare implinesc 47 de ani, si de cand ma stiu, am ascultat de intuitia mea. Practic, orice scriu, filmez si recomand, este ceva ce am incercat si mi-a placut..Macar pentru o vreme :)

Luana Media