Prea mult din toate

Nu stiu cum se face, ca ma trezesc foarte devreme dimineata.

Si am timp sa constat, sa observ, sa fiu.

As scrie mai mult si mai des,dar este prea mult text in jurul meu.

As merge in sutele de locuri din apropiere, unde mi-am dorit sa ajung, si nu am ajuns,dar..mi se par prea multe…

As suna pe cineva din multele cunostinte…dar si acestea mi se par cam multe…

As fotografia detalii delicate din apartamentul meu dulce si feminin..dar sunt atatea si aici..

Si traind acest sentiment de “prea mult din toate”, reusesc din ce in ce mai des “sa nu fac nimic”, acea stare de neinchipuit pentru mine…Sa nu fac nimic, in noianul de aspecte de abundenta din jurul meu…

Nimic din afara nu ma poate cu adevarat afecta,cum nici eu nu exist in lumea evenimentelor si circumstantelor. Sunt doar o atitudine, o interpretare a unei stari.

Ce iluzie sa crezi ca realitatea este altceva decat propriile proiectii..

E bine sa fiu ultra urbana,la mine acasa, fara nimeni si nimic care sa imi stimuleze scenariile..si sa simt abundenta, raiul, pacea mintii. Am crezut uneori, ca trebuie sa plec departe, sa am ghizi si mentori, pentru un strop de cunoastere si armonie.

Trupul meu creeaza lumea mea.Trupul este cea mai sincera realitate....Nimeni de invinovatit, nimic de iertat…Poti crede ca trup&gand&emotie sunt unul si acelasi lucru??? Pana nu simti asta intr-o iubire sau dans in care sa te abandonezi total,nu se poate explica…Cand repeti gandurile, repeti emotiile, si intamplarile din viata ta au un caracter repetitiv…Si daca trupului nu ii mai place..nu se mai regenereaza…

Arta de a face NIMIC este suprema stare in care am lasat naibii orice suferinta. Neinduratoarele suferinte si frici, sunt iubitele mele instrumente ce imi arata unde si cu cine NU trebuie sa fiu.Cat de mult ma gandeam la viitor..Si cand colo, el nu exista. Orice “viitor” este doar o alta intalnire cu trecutul..

Doar in singuratate, de fapt, in solitudine si placere de a fi cu tine insuti reusesti sa te aperi de mediocritate, de morti launtrice, si poti..VISA.

Visul ma face sa detin o realitate care sa imi placa…Si de care sa ma fac responsabila.

_DSC0547

 

Previous post:
Next Post: