Portretul barbatului potrivit..

Cum arata acest portret?

iata cateva repere importante…

bann

1.Intuitia iti spune ca el este pentru tine in aceasta etapa a vietii - te atrage tot ce face, cum arata, cum miroase,cum te atinge..

2. Stie sa faca compromisuri in relatie - stie cand sa lase de la el si cum sa gestioneze certurile si neintelegerile care apar intre voi - nu fuge la primul hop pe care il intampinati in cale si este deschis negocierilor.

3. Va intelegeti din priviri - va potrivit atat de bine, incat nu este nevoie sa va exprimati verbal pentru a va da seama ce simtiti sau ganditi.

4. Impartaseste aceleasi valori cu tine - nu doar pasiunile sau interesele sunt comune, ci si valorile in care credeti, legate de dragoste, relatii, respect, cresterea copiilor etc.

5. Te accepta asa cum esti - nu incearca sa schimbe nimic la tine, chiar daca poate ai cateva defecte care il deranjeaza; incearca sa le accepte si sa le tolereze ori sa le discuta cu tine in cei mai concilianti termeni.

6. Poti sa fii tu insati in preajma lui - nu doar ca nu incearca sa iti schimbe comportamente si mentalitati, dar compania lui iti ofera un confort atat de crescut, incat nu este nevoie sa disimulezi intr-o alta persoana cand esti in preajma lui, doar pentru a-i fi pe plac.

7. Te sustine in tot ceea ce faci - este umarul pe care te bazezi in orice decizie pe care o iei si care nu incearca sa iti influenteze alegerile; iti sustine proiectele si ideile, indiferent daca i se par sau nu bune.

8. Este umarul pe care poti “plange” oricand - nu doar ca te sustine in demersurile tale, dar este si un sprijin pentru tine in situatiile mai putin placute prin care treci; este cel care lasa totul balta pentru a fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie de el.

9. Comunica deschis despre… orice - stii ca secretul unei relatii fericite este comunicarea, iar tu si el aveti parte din plin de discutii constructive si va simtiti confortabili sa fiti sinceri unul cu celalalt.

10. Nu trece zi fara sa iti spuna ca te iubeste sau sa iti ofere o dovada a dragostei lui neconditionate.

mai mult , la evenimentul nostru POVESTE IN DOI

https://www.facebook.com/events/1607366416157636/