CUNOASTE, VISEAZA, IUBESTE

Luana Ibacka, despre “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”

1. Noul tau format de la Prima TV pare combinatia tuturor emisiunilor pe care le-ai prezentat pana acum. Conceptul iti apartine?
Luana Ibacka: Asa si este. M-a preocupat mereu “arta de a trai cu stil”, cu mine insami, cu caminul, cu alegerile privind ce mananc, unde imi petrec timpul liber, in ce fel ma relaxez. La Prima TV am gasit posibilitatea sa exprim, prin diverse proiecte, dorinta mea de a focusa atentia pe oameni, locuri, actiuni de o frumusete aparte. Si in reality-show-ul “Fermier. Caut nevasta!” si in talk-show-ul “Specialistii”, am descoperit interesul publicului pentru informatii utile, directe, naturale, neprelucrate de obsesia excesiva de spectacol. As zice ca particip doar in proiecte “non-vedete”. Vedetele mele sunt oamenii obisnuiti, tarani, specialisti fara popularitate, terapeuti, artisti si, in general, persoane care sunt multumite de viata, care s-au realizat prin munca si tenacitate. Cunosc multe, visez de cativa ani proiectul acesta si iubesc prea tare meseria asta, ca emisiunea sa nu fie un succes…

2. Ce fel de invitati vei avea?
Luana Ibacka: Invitatii mei vor fi cei care raspund prin exemplul lor celor 3 capitole cuprinse in titlul emisiunii: “Cunoaste, Viseaza, Iubeste!”. Ei isi iubesc profesia (aici voi puncta diverse job-uri mai putin conventionale, din care se poate castiga bine), si-au realizat visele(calatorii, arta, au invins traume sau boli, au copii exceptionali, sunt competitivi intr-un domeniu), sau pur si simplu m-au invitat intr-un loc special (fie el un vernisaj, concert, demonstratie de produs).3. In ce domeniu, pe care nu l-ai incercat niciodata pana acum, ti-ar placea sa te specializezi?

Luana Ibacka: Pai… de cate ori imi place sa ma specializez in ceva, ma apuc si o fac. De vreo doi ani de exemplu, ma preocupa domeniile dezvoltarii personale. Am incercat diverse cursuri, de la reiki, Silva, pana la dezvoltarea chakrelor. Mi-ar placea sa evoluez in directia asta, si chiar sa ma specializez intr-un gen de terapie.

4. Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai facut-o pana acum?

Luana Ibacka: Am facut tot ce mi-a trecut prin cap. Eu una nu consider nebunie sa ma arunc cu parasuta, sa ma risc in sporturi extreme sau sa-mi stimulez simturile cu produse sau senzatii virtuale. Sunt “old school” as zice… In schimb, in strainatate, am mers cu autostopul intre destinatii, in Asia am mancat caracatita vie, desi mi s-a zis ca se poate lipi de gat si muuuuuuuuulte… Dar scoase din context, sunt greu de povestit. Nebunia mea cea mai mare este sa fiu libera. Sa fac ce imi place. Si cred cu tarie ca pentru a ti se implini un vis, uneori este suficient sa il ai….

5. Si prin ce experienta n-ai vrea sa treaca fiica ta niciodata?

Luana Ibacka: Imi este tare greu sa ma proiectez in viitorul fiicei mele. Tendinta mea este permanent de a o proteja, de a-i asterne multe “saltele de protectie” in toate drumurile ei. Dar sunt constienta ca singura directie in care pot cu adevarat interveni, este exemplul meu si educatia. Timpul pe care il petrec cu ea si informatia despre viata filtrata natural, in diverse etape de varsta. In rest, e ca orice persoana, predispusa unor experiente proprii, bune si rele, coordonate de destin si alegeri.

6. Tu si Cabral ati pastrat o relatie de prietenie foarte frumoasa. El urmeaza sa se recasatoreasca… Cum te intelegi cu viitoarea lui sotie?

Luana Ibacka: Iata intrebarea pe care o astept deja la orice prezenta in presa…! Probabil si el si Andreea primesc aceleasi intrebari. Eu una, as putea raspunde la asta numai in “titluri” de articole si as putea deveni instant “vedeta” on line. Dar, realitatea este ca sunt total impotriva frazelor rasunatoare atunci cand vorbesc despre alte persoane. In prezent eu si Andreea ne cunoastem de la distanta si nu am avut ocazia sa “ne intelegem” cumva.

Cu toate astea, sunt foarte deschisa ca in viitor, relatia de “fosta sotie a lui Cabral” cu “actuala sotie a lui Cabral”, sa evolueze frumos si prietenos. Pretuind foarte mult situatia mea si a lui Cabral de parinti a lui Inoke, imi doresc sa fim din ce in ce mai uniti, si nimic din ce ne aduce viata sa nu ne clatine prietenia.

Sursa: ProTV Magazin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>