OMUL model!

Poate esti un simplu muncitor, o contabila sau o croitoreasa.Poate ai un iubit care te tine pe linia de plutire, sau poate esti un barbat care a mostenit o avere.Poate un parinte fericit sau un smeceheras care se descurca.Poate esti un tanar care aspira la o cariera glorioasa. Care e modelul omului norocos? Realizat?
Iti spun din suflet, foarte putini gandesc..Majoritatea vad doar efectele aparente ale lucrurilor, ci nu cauzele.Si atunci vorbesc despre noroc si sansa…E vreunul cu adevarat privilegiat? Nu prea cred.Cine stie cu adevarat despre altul, cate incercari, esecuri, lupte prin care celalalt trece?Sacrificii temerare, eforturi si credinta…
Modelul omului realizat in viziunea mea este acela care vede doar bucurie si lumina. Am cunoscut profesori, ciobani, dadace, tarani fara profesie pe la sate, copii, batrani, fel de fel de persoane cu varste diferite, care se aflau in deplinatatea darurilor fizice si materiale.Erau asa pentru ca aveau FINALIZATE GANDURILE despre viata, traiau intr-o viziune implinita, in care MAI MULT, lipsea din ecuatie..
Dorinta de mai mult se traduce doar in bani, si din cauza asta modelul omului de azi e lipsit de esenta.
Cunosc oameni cu bani multi, dar niciunul nu pare satisfacut.Nu sunt oameni calmi, care au invatat sa conduca,sa se controleze, SI SA SE ADAPTEZE LA CEILALTI.

Modelul meu e cel caruia ii respecti FORTA SPIRITUALA, acel om pe care simti ca te poti baza.
Am in casa 2 modele , de la care zilnic am ce invata.Dana si INO.Ele ma considera locomotiva, dar pentru mine ele sunt cumpatarea si certitudinea,linistea si puterea. Gandurile mele sunt legate doar de o inima blanda si o viata linistita, asa ca din propria casa extrag aurul pur al existentei.

Suflete zbuciumate de peste tot, sau oameni exaltati in diferite momente, tineti carma gandurilor! Toti frematam de pasiuni necontrolate si dorinta de MAI MULT. Si deseori se distruge scopul vietii, viata aceea in demnitate si credinta, in iubire si entuziasm de a darui..