Nu mai crede orice

..ci uita-te in inima ta. Subconstientul accepta toate proiectele, toate scenariile, de ca sa nu fie cele proprii?

Ma simt impresurata de prea multa informatie predictiva.Ditamai  astologia peste tot, la radio, la tv, on line, nu pot sa accesez nimic in care sa nu fiu “ingradita” de predictiile zodiacale, numero, astro general, ca sa nu mai spun despre alte si alte aplicatii si programe  care  au mutat profetiile apocaliptice in era internetului.

Proiectantii “web-bot” de exmplu, un program de predictie,pretind ca pana in prezent soft-ul a reusit sa prezica atacurile teroriste de la 9 septembrie 2001, dezastrul navetei Columbia, cutremurul din 2004 din Oceanul Indian si uraganul Katrina, cu tot cu efectele sale devastatoare. Pe de alta parte insa, programul a dat gres, prezicand unele evenimente care nu au avut loc niciodata. Astfel, “web-bot” a prezis un cutremur masiv in Vancouver, care ar fi trebuit sa se produca pe 12 decembrie 2008, dar care nu s-a inregistrat. De asemenea, softul “a apreciat” caderea completa a dolarului la inceputul lui 2009 precum si bombardarea Iranului de catre Israel, in acelasi an. Vrajeli!!!

“Web-bot” a fost creat in 1997 de catre Clif High si George Ure, cu scopul de a prezice fluctuatiile de la bursa. Soft-ul inventat de cei doi autointitulati “calugari ai timpului” este similar “paienjenilor” care verifica motoarele de cautare pentru a indexa paginile web. Principiul sau de functionare este unul destul de simplu. Astfel, programul ia in calcul paginile web relevante, inregistrand cuvintele-cheie si analizand contextul in care apar. In acest mod, soft-ul iti permite sa arunci o privire scurta, dar relevanta in ceea ce se numeste “intelepicunea maselor”, deoarece web-ul aduna laolalta gandurile a milioane de oameni

Poluarea mintii subconstiente este masiva azi. Nu mai ajungi la intuitia proprie cu usurinta, dimpotriva, majoritatea uneletelor si slugilor lor, te indeparteaza de tine.E un cerc vicios: suntem in confuzie pentru ca avem nevoie de cunoastere, si informandu-ne, pierdem busola mai rau. Solutia (una din ele) ar fi cultivarea puterii extraordinare a sbconstientului . Pentru ca - asa cum ziceam la inceput, mintea inregistreaza orice proicet.Nu lasa pe altul sa iti manipuleze universul.