Noi parteneri.Caut si ofer.

„Noi” în mintea mea sunt toți cei care își asumă o responsabilitate pentru ceea ce arată, ce spun, ce împărtășesc cu ceilalți. Blog-urile, site-urile, imaginile și textele de pe net, sunt calea prin care azi, suntem cu toții un fel de jurnaliști.

Cineva poate citi, poate crede, își poate însuși modelul tău. Noi, fiecare dintre noi, ajungem la un moment dat, comunicând propriile experiențe sau opinii, să influențăm alte persoane. Atunci le modificăm credințele, îi sugestionăm, și e bine să o facem asumat.

Oricum, dezvoltarea noastră, nu are decât un vector EU=NOI!
Împreună, fiind sinceri, putem observa efectiv ce trăim în aceste vremuri. Vremurile NOCEBO. Vremurile în care ni se inoculează (experimental?) numai minciuni. Se crează boli pentru a fi bolnavi. Crezându-ne în pericol, ne îmbolnăvim. Îmbolnăvindu-ne, trebuie să ne vindecăm. Și uite așa, având toate simptomele, devenim ceea ce nu suntem.

Avem la îndemână un PLACEBO original, incredibil de eficient: o altă programare mentală și o altă disciplină a vieții. În încredere și adevăr, folosindu-ne de intuiție și de afecțiune, descoperim noi instrumente de învățare și adaptare pe care le comunicăm și celor din jur.

Noi, MEDIA..ii vad pe toți cei care producem un material scris, sau audio, sau vizual…

Scrie-mi pe [email protected] ideile tale prin care cauti si oferi ceva bun in viata. Sunt alaturi de toti cei care au valori comune cu mine. Ma refer la servicii, afaceri, comunitati, fundatii, talente,proiecte,care au nevoie de a se face cunoscute.

1891006_433649866737495_102280062_n