Nemernicii de Halloween

Azi merg la un carnaval, maine la altul…In ce oare sa ma imbrac, si in  ce postura sa pozez?

Ce nu sunt zi de zi si as putea fi azi?

As putea fi mai senzuala, mai misterioasa..sau mai..nemernica:)

O mica si obraznica vedeta de desene animate, asta mi-ar placea pentru azi, intrucat asa imbracata, chiar pot spune orice imi vine, direct in fata, cu o tonalitate inalta, folosind aiurea si la maxim dimininutive…

De ce e bine sa fii din cand in cand …o mica nemernica? Pentru ca barbatii nemernici sunt de obicei foarte draguti, si ca sa inscrii in comunitate, e bine sa probezi si tu ca fata “hainele” astea :)

Sunt minunate petrecerile tematice, unde poti da drumul imaginatiei si te poti juca la fel ca un copil, cu haine, accesorii si culori..Sunt zilele in care toti se joaca cu moarte, cu sange, cu vampiri si demoni, dar si cu costume sexy si provocatoare…Practic, exageram niste frici sau tabuu-uri, fetisuri sau frustrari, astfel incat integrarea in viata obisnuita sa fie mai placuta.

Unora le plac mai mult, altora mai putin, obiceiurile imprumutate din alte tari…Mie imi plac toate ocaziile in care se pot experimenta roluri noi, haine extravagante, in care dansam si ne prefacem..in ce vrem noi:)

Abia astept sa dansez in haine de mica nemernica, animata de smecherie si suspans!

PS : nemernicii sunt fiinte care nu lasa ca dragostea sa le afecteze adevarata lor natura. Ei nu plang, au un noroc calculat,sunt placuti de toata lumea, intimidanti, ii vrei mai repede ca prieteni decat ca dusmani. II gasesti ranjind acolo unde expunerea e mai mare, si te trezesti facand lucruri pentru ei, care ii pun tot pe ei intr-o lumina buna..E grozav sa fii asa din cand in cand, mai ales daca si “costumul” te ajuta..

 

 

 

Previous post:
Next Post: