Calendar

Miliardar…

Astăzi , lumea admira un număr mic de miliardari , care a crescut  de la nivelul de jos ,la o înălțime mare . Cu progresul lor , munca grea și dedicarea  puse in sarcina lor , au făcut marile realizări pe care mulți oameni de azi doar le viseaza . Aceste miliardari au fost la fel ca si oamenii obișnuiți, cautand  un demers simplu - înainte de a găsi propria cale spre succes . Caci viata nu este doar despre găsirea tintei , este crearea de tinte , iar acești oameni s-au creat pe sine altfel,decat  ceea ce alte persoane  au făcut în viața lor . Oamenii de succes nu fac lucruri diferite, dar ei fac lucrurile diferit .

Pentru fiecare dintre oamenii care castiga acum o mulțime de bani ,care trec la diferite locuri din propriile avioane private și ambarcațiuni , au propria lor imperiu de afaceri , a existat un moment cand toate acestea au fost doar un vis îndepărtat. Erau toate, înainte de a începe primul lor loc de muncă prin zero . Cei mai multi dintre oamenii de succes, au început cu lucrări mici - înainte de propria lor scara antreprenoriala . Drumul către realizare, a inceput cu  mai multe sarcini entry- level , cum ar fi masini de parcat , ziare , furnizarea de alimente  , sau curatarea podelelor . S-ar putea să fie familiarizați cu toate acesti miliardari , iar modul în care si-au schimbat norocul cu o noua idee de antreprenoriat a inceput aici. Ei au muncit din greu de tineri, și au avut o voință puternică de a-si  îndeplini sarcina lor, aceea care de fapt a ajutat la schimbarea vieții lor și la adunarea de avere . Pasiunea pentru munca lor și dăruirea , efortul și determinarea,  i-au transformat într-unul dintre cei mai bogati pdin lume , reusind sa  se bucure de viața lor , cu toate bunurile pe care le pot avea .

Cu toate acestea , te-ai întrebat vreodată , cum acești oameni de succes au inceput?

Kevin Plank conduce Armour,  care este p un producător de frunte in  mai multe accesorii de sport în întreaga lume. Plank a început primul său loc de muncă,  cu o masina de tuns iarba, la vârsta de 10 ani când a fost în Maryland. Munca saii oferea  15 dolari  pe gazon la tuns, în timpul verii. El a folosit pentru a castiga in jur de 150 de dolari pe săptămână, dar a plecat la  cosit peluze,  înainte de a începe să vândă bratari la Moarta Show. Curând el a avut ideea cu privire la Armour sub care a fost populară face rapid din el un miliardar cu accesorii sport sau de afaceri.

Publicat în: Comunicare
Tags:
«

Comentarii: