Micuta vacanta de Paste, aproape de Bucuresti…

Si anul acesta resping ideea de a pleca de Paste departe de casa. Ador sa improspatez casa si s a aranjez o masa frumoasa cu ocazia acestei sarbatori..Dar parca nici acasa n-as sta de miercuri pana luni, cat are fiica mea ,vacanta de la scoala…Daca tot am legat o prietenie cu cei de la Grand health& Spa resort Insieme, in urma unei colaborari, m-am gandit sa merg acolo macar 2 zile in preajma celei mai mari sarbatori din acest sezon. Si primele motive care imi vin in minte sunt calutii alergandu-se prin manej – ponei si un armasar superb..Apoi piscina linistita, scaldata in lumina naturala..Din care pot sa aterizez ori in zona de plaja exterioara(daca temperatura este portivita),ori fac un ping pong direct aici, in sala calda..
Si nu in ultimul rand , as incerca noile servicii anti age si anti stress, care se lanseaza chiar de la 1 mai : jacuzzi, cromoterapie, masaj reflexo sau de relaxare, regional cervico-dorsal, sauna, dus subacval, biostimulare laser, fitness ,magnetodiaflux.

Mai ma gandesc si la restaurant, unde pot manca sanatos, aici gasind oaule de tara, legumele de la tarani, gainile din curte..Data trecuta am baut si lapte de capra cand am fost…
Hotelul arata ca un conac, si atmosfera e aparte, datorita faptului ca aici, în satul Pitaru-din judetul Dâmbovita, vedea lumina zilei celebrul pictor român Nicolae Grigorescu in mai 1838. Marca sa energetica si artistica dainuie pana azi, nu stiu cum si de ce, dar exista un profund spirit creativ si inspirational in zona..La o petrecere, aici, cand marele pictor a fost comemorat , a cantat trupa mea favorita, Holograf..

Tot in apropiere, spre Targoviste , se afla Complexul National Muzeal “Curtea Domneasca”,asa , daca imi vine sa fac turism..

Probabil o sa aleg -o oferta inaugurare (1500 Lei/ Pachet /Persoana *6 nopti / 7 zile) pe care o impart cu mama..2 zile eu, 4 ea ca sa intinereasca mai mult mama ”


In PACHET “ANTISTRES” intra de exemplu 4 proceduri recomandate de medicul specialist (dintre): Magnetodiaflux, Jacuzzi, Cromoterapie, Masaj regional cervico-dorsal, Sauna, Dus subacval, Masaj relaxare, Biostimulare laser, Fitness.