MATUR SI RESPONSABIL

Inspirata de o scurta lectura marca Osho, incep saptamana fixand cateva ganduri valoroase despre iubire. Si maturitate.Pentru ca indiferent cu cine si despre ce comunic , totul se reduce la capacitatea de a iubi.La intelegerea acestor sentimente.
Poti sa iti schimbi de mii de ori sotia, sotul, iubitii, vei fi mereu nefericit daca tu nu te schimbi.Cand cel care alege, nu se schimba,alegerea va fi insasi rezultatul imaturitatii sale, si se va trezi in aceleasi situatii, cu acelasi tip de parteneri, chir daca sub alte forme…
O persoana imatura emotional va atrage mereu una la fel.Cei care se indragostesc n-au pic de iubire, ei sunt de fapt cersetori de iubire.Marea iubire deriva din marea nevoie a unei persoane de o alta, dar marea si adevarata iubire pe care o persoana matura o poate oferi, e neconditionata, acea persoana e insasi iubirea, ce se revarsa, ce te inconjoara permanent.Asa ca, iluzia iubirii produce drame si nefericire pana in momentul responsabilizarii si maturizarii personale.
Cand nu mai astepti recunostinta de la celalalt, cand oferi si esti doar bucuros ca celalalt a acceptat iubirea ta,atunci te indrepti spre cea mai frumoasa poveste de iubire. Cand ambii parteneri sunt maturi emotionali, ei sunt impreuna vesnic indragostiti, dar si singuri.Iubirea te face sa fii unul, iar unicitatea aceasta respecta individualitatea.
Doua persoane mature care se iubesc isi cladesc relatia in libertate, in manifestarea deplina a personalitatii, creind impreuna,prin daruire, proiecte de viata comune.
Cand esti o persoana matura emotional atunci atragi o persoana matura emotional.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>