MAINE E LUNI

DeClub.ro
Anul acesta , dupa intreaga mea existenta coordonata la programe fixe, disciplinate, oraduite toate dupa repere fixe si clare, am reusit sa pierd definitiv, contactul cu starea aceea de inceput, emotionant si aducator cumva de teama, al zilei de LUNI.

Luni e o zi la fel de surprinzatoare, libera, deschisa, ca oricare alta. O pot lua si de-a vacanta daca vreau, nimeni nu ma opreste.

Lucrurile acestea se intampla datorita faptului ca timpul e raportat altfel la viata mea, si saptamana nu mai e acel cadru fix si rigid care era. Proiecte, job uri, scoala fetei, reparatii si administrative, aprovizonari si multe drumuri, mi se par acum piese dintr-un puzzle cu alta poza.Citesc, dansez, mai fac si sport, iubesc, gandesc si visez cu ochii deschisi intr-o doza mult mai mare si intr-o bucla interioara mai adanca. Viata aceea de robotel ambitios alergator dupa glorie si bani, e inapoi, departe, nici n-o mai pot aminti…

Ambitia este acum visare ardenta cu ochii deschisi, goana dupa oportunitati este acum placerea de a intercationa cu oameni la fel ca mine, iar ziua de luni, e o blanda si luminoasa zi in care nu trebuie sa incep nimic, e nevoie doar sa deschid ochii zambind si avand incredere.

Ce amuzant mi se pare sa traiesc o viata noua in paralel cu o viata veche, sa tranzitez energia trecutului, facand  surf pe un val in care nu voi mai fi nicioadata, dar care stiu ca e sub mine, ce bine ma simt sa ma gandesc la Luni ca la un weekend frumos care ma asteapta, si la bucuria cu care voi intampina orice surpriza mai are viata pentru mine !!!

Previous post:
Next Post: