Calendar

Mai sanatos ca sexul…

..nu exista !Consumarea actului este mai mult decat simpla placere. O buna sanatate sexuala o poate imbunatati semnificativ pe cea fizica. Iar impreuna, acestea ofera un confort psihic de bun augur si o gandire pozitiva.

*Pentru ca sexul ne ajuta sa uitam de probleme. De asemenea, imbunatateste intimitatea, ofera un bun tonus dispozitiei si sporeste imaginatia. O partida obisnuita cu partenerul ar putea fi de ajuns pentru a calma spiritele si a stimula starea de multumire si bucurie.De fapt, dupa o partida de sex, toate simturile umane sunt potentate, inclusiv papilele gustative.

*Activitatea sexuala nu stimuleaza doar endorfinele, generoase in a da senzatii placute, dar si anticorpii, care protejeaza organsimul impotriva gripei si a racelii. Sexul consumat o data pe saptamana produce niveluri cu pana la 30% mai ridicate de imunoglobulina A, intarind sistemul imunitar si combatand mai eficient bolile.

“Femeile care au o viata sexuala activa si ating climaxul au mai mult energie, sunt mai ferite de boli si un tonus psihic mult mai bun.Totodata, reprezentantele sexului frumos sunt puse mai bine la adapost de riscul de depresie. Mai mult, sexul – sau mai bine zis orgasmul – actioneaza ca un analgezic, facand durerile din organism mai suportabile. Cu cat o femeie are parte de mai mult sex, cu atat va produce mai multi hormoni responsabili de libido. Altfel spus, un numar mai mare de contacte sexuale starneste o si mai mare dorinta pentru sex. A face dragoste poate creste nivelul de estrogen al organismului femeii, care protejeaza impotriva osteoporozei ..

*Totusi, conditia pentru toate acestea este obtinerea orgasmului. De altfel, in mai toate cazurile, pentru ca o femeie sa se bucure de toate beneficiile aduse de sex trebuie sa atinga climaxul, nu sa faca sex de dragul lui, al partenerului, de dragul de a face, pentru ca „trebuie” sau din oricare alte motive.

*Pentru barbati…Sexul reduce riscul de cancer la prostata! Tot sexul pare a fi raspunsul si pentru o prostata mai fericita si mai sanatoasa. La varste curpinse intre 20 si 40 de ani, barbatii pot reduce cu pana la 30% sansele de a face cancer la prostata daca ejaculeaza de  cinci ori pe saptamana.

*Pentru femei, este pur si simplu benefic; acele doamne si domnisoare care au orgasm cel putin o data pe saptamana isi scad cu 50% sansele mortalitatii comparativ cu acelea care au unul mai putin de o data pe luna. Barbatii care fac sex regulat isi reduc, de asemenea, la jumatate sansele de a suferi de un atac cerebral.

Dragostea este limba universala pe care o vorbesc, nu doar toti oamenii, dar si toate celulele oamenilor. 

 

 

Publicat în: Femei perfecte
« »

Comentarii: