Limita e doar a mintii ! (Andrei Rosu - Polul Nord al lenii…)

Andrei Rosu a devenit intr-o buna zi, o persoana cu totul noua.
Cineva despre care se poate spune ca este “singurul om din lume”…care ce ? Care a alergat 7 maratoane si 7 ultra maratoane pe cele 7 continente – performanta care i-a adus un loc in Cartea Recordurilor.
In momentul in care m-am hotarat sa il invit in emisiunea “Cunoaste, viseaza, iubeste”, aflasem ca are deja la activ… 10.000 de kilometri alergati la antrenamente si competitii.
El este si singurul roman care participat la maratonul de la Polul Nord, desfasurat la o temperatura de -40 de grade..

Alergand 24 de ore, in scop caritabil, de la Brasov la Bucuresti, a stabilit un nou record national la alergarea pe distanta de 100 de mile. Anul trecut a inceput sa ia lectii de inot si sa faca antrenamente de bicicleta, iar in septembrie 2012 a terminat cu succes cea mai dificila cursa de triatlon din lume - Ironman (3.8 kilometri de alergare, 180 de kilometri de pedalat si 42 de kilometri de alergare, cele 3 probe avand loc consecutiv, limita de timp fiind 17 ore). Nu are de gand sa se opreasca aici, iar anul acesta, in luna martie, va fi primul roman care va incerca sa termine un Dublu Ironman.
Toate acestea au fost posibile, pentru ca, asa cum spune Andrei, “limitele corpului sunt limitele mintii”. Daca esti constient de PUTEREA MINTII tale, doar cerul este limita!