Le Grenier a pain in Bucuresti

Miercuri 26 noiembrie, are loc in Bucuresti, inaugurarea oficiala a boulangeriei Le Grenier à Pain,concept realizat de Michael Galloyer, profesor al France’s Ecole Nationale Superieure de la Patisserie , si consultant la Professional Pastry School of Japan in Tokyo.

galloyer
După ce a creat renumita patiserie Le Trianon în zona Angers, Michael Galloyer a inaugurat în anul 1998 lanțul brutăriilor Le Grenier à Pain , un spațiul cald și prietenos ,unde clienții pot fi martorii procesului tradițional de facere a pâinii la orice moment din zi.
m IMG_0783

Brandul Le Grenier à Pain nu s-a oprit însă doar la granițele franceze, iar astăzi a ajuns să numere nu mai puțin de 30 de boulangerii tradiționale în întreagă lume, inclusiv în Japonia, Beirut,China și Rusia.De maine, pe aceasta harta, este si Romania.

Le Grenier à Pain figurează astăzi printre cele mai dinamice şi mai recunoscute branduri din sectorul său.

Le Grenier à Pain București respectă calitatea și tradițiile franceze, oferindu-vă în fiecare zi o gamă fină de preparate autentice și proaspete , care sunt realizate numai cu ingrediente naturale,fara niciun conservant. Conceptul are avantajul de a oferi produse preparate și coapte la fața locului cu ajutorul metodelor tradiționale.

Esti desigur familiarizat cu deliciosul croissant, ca fiind o marca a bucatariei frantuzesti. Cuvantul in sine picteaza o imagine a unei consistente de fulg, servita deseori alaturi de o cafea, sau poate umpluta cu branza ori carne.Aici, veti gasi painici traditionale, croissante,briose, patiserie fina in tarte si prajituri cu creme proaspete si fructe diverse, o zona de bistro de lux , ceainarie, si sucuri fresh.
m IMG_0772

Brandul Le Grenier à Pain nu s-a oprit însă doar la granițele franceze, iar astăzi a ajuns să numere nu mai puțin de 30 de boulangerii tradiționale în întreagă lume, inclusiv în Japonia, Beirut,China și Rusia.De maine, pe aceasta harta, este si Romania.
m IMG_0685

Le Grenier à Pain figurează astăzi printre cele mai dinamice şi mai recunoscute branduri din sectorul său.Unul din motive, este probabil legat de calitatea si gustul impecabil al produselor, care ofera senzatia de “facute acasa”, cu dragoste si atentie, ca pentru cei apropiati.
m IMG_0533

Le Grenier à Pain București respectă calitatea și tradițiile franceze, oferind în fiecare zi o gamă fină de preparate autentice și proaspete , care sunt realizate numai cu ingrediente naturale,fara niciun conservant. Conceptul are avantajul de a oferi produse preparate și coapte la fața locului cu ajutorul metodelor tradiționale. Diferenta fata de orice alt competitor se face de fapt pe acest nivel : nu se lucreaza cu produse congelate, iar procesul de preparare si coacere este disponibil vizual clientilor, prin filmele de pe dispay-uri, sau direct printr-o vizita in nivelul pe care se afla bucataria si depozitul de faina.

Atmosfera este familiara, dar pastreaza prin servicii si produse un standard de 5 stele.
m IMG_0509

Miercuri, la lansarea oficiala, va sustine un recital artistul Nicolae Voiculet, iar prezentatoarea evenimentului este ..subsemnata…
NV
Adresa locatiei este : Bd.Nicolae Caramfil nr.87, sector 1