Jasmuheen


Asistăm astăzi, pretutindeni în lume, la o punere în discuţie a principiilor de bază ale educatiei şi ale diferitelor ei sisteme. Există, la toate nivelurile, o amplificare a opiniei că actualele modele educative au dat greş şi că există o totală lipsă de concordanţă între fiinţă umană şi complexa societate contemporană. Criza ecologică şi creşterea sărăciei, a foametei şi a violenţei îl obligă pe om să facă faţă urgent unor noi realităţi. De aceea se impune o abordare complet nouă a principiilor vietii.Educaţia este o pârghie esenţială în transmiterea informatiilor de baza ce conduc la transformarea minţii omeneşti şi la crearea unei culturi noi. O astfel de transformare crucială are loc atunci când copilului, adultului de maine, pe lângă instruirea în diferite discipline şi îndeletniciri, i se ofera posibilitatea să devină conştient de procesul propriei sale gândiri, simţiri şi acţiuni.
Autoare a unor carti de exceptie, prin care se propunere o re-educare a ritmurilor mintii, Jasmuheen este un motor angelic pentru cei care vor transformare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>