Iubire (IM)POSIBILA

Azi noapte am revazut (pe bucatele), filmul GIA. Absolutul feminin este aici Angelina Jolie, jucand rolul unui model..fara model in viata, care traieste o drama datorita unei iubiri imposibile..Pentru o alta femeie.
998GIA_Angelina_Jolie_111

Noaptea de ieri a generat o zi perfecta pentru mine azi. Am primit si am daruit iubire.. O zi careia ii sunt recunoascatoare pentru trairile si premiul unei frumoase dezvaluiri despre..iubiri imposibile.
Milioane de femei si barbati, duc tacuti si speriati cu ei..iubiri imposibile. Dorinta de afectiune+frustrari si frici de conventii, genereaza in viata matura anomalii infinite ca scenarii..Oamenii se imbolnavesc si mor de singurate si depresii,cand iubirea nu mai poate fi posibila..Si nici drogurile, nici internetul, nici banii, nici pet-urile de care se inconjoara, nu salveaza aceasta nevoie..
Mereu am cautat sa ma joc cu focul..iubirii, si pericolul iscat din joc, nu m-a lasat sa fiu vreodata in siguranta unei iubiri..posibile…
Memoria ascunsa in celulele mele, ca la orice om, m-a derutat mereu cand am avut de ales cu inima, si pana sa aflu raspunsul, imi apareau alte si alte intrebari,provocari…Toate in conflict cu logica,traditiile,cu tot ceea ce genereaza siguranta..
Nu ma pot abtine sa nu spun, ca sunt absolut convinsa ca oamenii nu se schimba.
Nu se ilumineaza. Nu fac posibil imposibilul. Toate acestea ti se releva pur si simplu!!! (daca asta doresti, pentru ca e o chestie de varsta genul si continutul intrebarii despre viata). Ti se releva,cum ziceam, ca o a doua nastere, atunci cand pur si simplu privesti viata ASA CUM ESTE !
E fantastic ce VEZI cand VEZI ceea ce e, stand nemiscat de judecati…
Asta am vazut azi, cand ma gandeam la iubirile mele imposibile..ce posibile si ce posibilitati de a renaste clipa de clipa am ,datorita lor…!
Persoanele pe care le iubim de-a lungul vietii, sunt persoanele care ne impacteaza cel mai mult.Ne arata clipa de clipa cum suntem.Ce avem, ce ne lipseste .
Impreuna participam la crearea unui camp de energie si informatie,pe care o share-uim cu cei din jur.Cand te doare, cand te apasa, cand iti lipseste, nu ai nimic altceva de facut decat sa observi..Ce anume din memoria trecutului, te face sa reactionezi intr-un anume fel?? Asa cream realitatea proprie…
De ce te tii cu dintii si nu vrei sa ii dai drumul? Chiar crezi ca o alta persoana poate face o iubire posibila sau imposibila? Nu e cumva o alegere de..interpretare ?
O priveam pe Gia azi noapte, cum nu vroia sa fie o fetita mare, si cum nu putea sa vada..cum e viata ei in prezent, cum arata, ce este, ce poate face cu adevarat cu femeia din ea. A murit drogata si bolnava de sida, multumindu-i lui Dumnezeu ca a putut trai chiar si atat, raiul iubirii pe pamant.Visul ei ultim, a fost sa arate copiilor ce fac drogurile si dependentele din cel mai frumos si sanatos om..
Angelina_Jolie_Gia_385
Iubirile imposibile sunt pentru cei curajosi care nu aleg un trai confortabil. Posibilitatea de a trai de placere si de pasiune, fara certitudini si reguli, este numit imposibil de unii, dar eu vad cum pentru mine (im)posibilul a fost singura posibilitate.Singura diferenta intre o iubire posibila si imposibila, este raportarea la timp si conventii. ATAT>
Gia a aratat cu viata ei, ca timpul este nimic in raport cu trairea, si ca o singura iubire imposibila, iti arat absolut toate posibilitatile..
Ti se pare imposibil sa iubesti la distanta, sau o persoana de acelasi sex, sau pe cineva mult mai varstinic sau mai tanar, doar pentru ca pare fara viitor si lipsit de validare sociala..Cu toate astea, iubirea imbraca toate formele…
Am citit si am muncit enorm pana sa aflu ca nu trebuia sa fac atat de mult din toate astea…O frica mare pe care nu o depistasem nu ma lasa sa imi amintesc, ca sunt pe drumul cel bun de cand m-am nascut.Privind in liniste ceea ce e in viata mea, mi-am amintit..

Faptul ca am putut si pot iubi cu atatea ardoare este darul meu secret si intraductibil.Sunt fericita, si tot ce am astazi, este un rod al alegerilor CU INIMA. Imi pare tare rau ca am judecat si am fost judecata..Nimeni nu stie vreodata ce este cu adevarat in inima altcuiva..decat cand ii deschizi poarta !
E un miracol fiecare zi in care infloreste in mine..iubirea (im)posibila, iar eu o accept si o imbratisez, intelegand-o in engleza : I’M POSSIBLE.

http://hollywoodlivemovie.blogspot.ro/2013/11/gia-1998-angelina-jolies-fist-full.html