Calendar

Interviu cu un inger

Dacă aveți “muschii” necesari pentru a deveni un bodyguard , sau macar  creierul de care este nevoie, sa urmariti acest  interviu, cu unul din directorii de la compania de gărzi de corp  profesionale pe care eu ii consider “ingerii mei  pamanteni”.  De cand sunt supravegegheata de ei, inteleg “a fi vegheata SUPRA”,  la un nivel foarte altruist si uman.

6-martie-farahani
L: Femeile au incredere in tine  cand descopera ca esti un bodyguard ?

A : Da ! Femeile se simt in siguranta în a fi în compania unui profesionist în securitate foarte bine pregătit , mai ales atunci când se obține o protecție a lor pe termen lung .

L : Care sunt unele dintre avantaje?

A : Permanent le raspunde cineva la apel(in cazul abonamentelor), nu mai au grija drumurilor scurte sau lungi pe care trebuie sa le petreaca singure, si pe care le pot fructifica altfel, comunicand telefonic sau on line de exemplu. Mai sunt reuniunile  și  petrecerea timpului intre celebrități și VIP-uri, atunci cand imaginea conteaza, pentru ca sunt insotite, abordarea lor este total diferita .Femeile astazi sunt foarte expuse, la fel si copiii lor uneori, intrucat santajele, violenta,escrocheriile si rapirile au devenit incidente populare.

L : Vedem mereu gărzi de corp în filme , dar niciodată nu le vezi mâncand , dormind , sau ducandu-se  la baie . Când se întâmplă aceste lucruri ?

A: De obicei, în timpul perioadei de rotație  a agentului.

L : În filme , vom vedea un tip important ca isi  ia  zece gărzi de corp  . Este într-adevăr nevoie  ?

A : Acest lucru este ficțiune de  Hollywood  . Un bodyguard profesionist instruit în mod corespunzător este pregătit să apere un client de 3-4 atacatori care sunt neînarmati .

L : De ce ai intrat în această afacere ?

A : Pentru acțiune , pericol , și posibilitatea de a fi de folos  celor care au nevoie.  A fi cu un pas inainte intr-o situație care  ar trebui să se întâmple, si eu o atenuez .Pentru a indeplini rolul de inger pamantean acolo unde unde alti ingeri nu pot fi de folos.

L : Care este diferența dintre un agent de pază și un bodyguard profesionist ?

A :Un agent de pază și un bodyguard profesionist sunt două categorii  diferite . În primul rând , un agent de pază efectuează procedurile de securitate la nivel ” scăzut ” . Acest lucru poate insemna asigurarea securității la un centru comercial , o masina de parcare , sau un club de noapte , de exemplu . Acest lucru este în cazul în care nivelul de securitate este scăzut și nu există nici un risc de persoane care pot fi  ucise . Agent operativ de protecție individuală, este un tip care efectuează procedurile de securitate la nivel înalt . Acest lucru este asigurarea securității , care se referă la viața oamenilor . Pentru a fi un agent de securitate , aveți nevoie de o licență de securitate, cursuri de securitate in instiut acreditat.Gărzile de corp profesionale , pe de altă parte , sunt instruiți pentru a efectua aparare , folosind tehnici  avansate de dezarmare, procedurile de anti-terorism , experienta in psihologie , astfel incat sa poata face o  evaluare pentru a determina dacă o persoană care se apropie poate fi o amenințare sau nu,  la un client . Fondul tipic pentru un bodyguard profesionist este , de obicei similar cu cel al forțelor speciale militare , sau o inteligență de securitate a guvernului , sau, în cazul în care au câștigat o bună cunoaștere de securitate la nivel înalt din alte angajamente.

detalii,pret :http://safeexpert.ro/paza/

 

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: