Inovatie in lumea vopselurilor: plasma 3d

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, demonstrează că “adevărata frumuseţe emoţionează simţurile”. Este preţioasă, exclusivistă, unică, în măsură să transforme orice spaţiu interior într-un ambient de prestigiu.

Cu PLASMA 3D începe o nouă eră în domeniul decorativelor de interior. PLASMA 3D este un sistem decorativ multiefect, disponibil în 5.000 de culori, un produs de acoperire extrem de modelabil, cu spectru larg de aplicabilitate pentru pereţi, pardoseli, uşi, obiecte de mobilier, pe suprafeţe suport din ciment, gresie, faianţă, lemn, furnir.

Noua linie de vopseluri decorative PLASMA 3D, fascinează prin intensitatea, cromatica, accentele, volumul şi expresivitatea efectelor finale: efect “piele de crocodil”, efect “piele de şarpe”, efect “fibră de lemn”, efect “striat”, efect “granit”, efect “travertin”.

Rezistenţa la trafic intens în cazul pardoselilor, precum şi multitudinea texturilor finale în cazul pereţilor, o recomandă ca fiind o soluţie de excepţie în domeniul decoraţiunilor de interior, un must-have în tendinţele designerilor, arhitecţilor, constructorilor, aplicatorilor, comercianţilor, precum şi tuturor celor ce funcţionează în domeniul amenajărilor, restaurărilor, finisajelor, decoraţiunilor de interior rezidenţiale, comerciale, hoteliere, arhitecturale, publice etc.

Este reală, este veritabilă, este inconfundabilă, este PLASMA 3D, …, este un sistem decorativ inteligent, inventat pentru a crea un fascinant palmares de capodopere. Este cel mai nou produs în portofoliul merceologic al Grupului de firme MENATWORK - important producător şi furnizor de materiale pentru construcţii, amenajări şi finisaje pentru interior şi exterior.

Previous post:
Next Post: