sexy

Incep sa inteleg iubirea…

Citesc despre iubire, tanjesc dupa ea, am plans datorita neintelegerii ei jumate din viata, si dupa ce am cautat raspunsul in filme,cursuri si destine celebre, am inceput sa inteleg cate ceva…
Tot gandindu-ma la cat de importanta e aceasta iubire - in toate si pentru toti,am realizat ca ea nu poate fi impartasita, doar datorita unor convingeri gresite. Dupa ce ni le fixam bine, punem masti si comportamente aberante, care efectiv ne distrug. Pe mine una, m-au rapus de fiecare data cand m-am confruntat cu iubirea. Ca e fata de mama, partener, copil, prietena, orice forma de iubire a venit la pachet cu o mare suferinta.Cu siguranta, nu sunt singura care s-a crezut nedemna de iubire. Speriata si vinovata de o gramada de chestii care nu aveau de fapt nicio legatura cu mine si viata mea, am tot incurajat prin afirmatii negative, o platforma de viata neconforma cu visul meu.
Cum sa stai in neadevar si suferinta alaturi de cineva care nu crede in tine? Alaturi de care nu te poti desavarsi? Doar pentru ca te crezi singur(a)…Vad, privind inapoi, intregul cerc vicios al abuzului: am fost pe rand victima si tortionar, tortionar si victima, si toate aceste stari n-au fost altceva decat tot durere. E nevoie de mult curaj sa lasi la o parte controlul si sa intri in spatiul vindecarii, alaturi de altii ca tine. Vindecand in jurul tau, te vindeci si tu, pentru ca de fapt in toate povestile e una singura : o nesfarsita dorinta de a iubi si a fi iubit. De aici vine aprecierea, bucuria fiecarei zile, stabilitatea, placerea…
Poate ca nu am gasit ranile cele mai profunde din viata mea (vietile mele), care m-au facut sa doresc si sa visez ca o sa vindec lumea prin iubire…dar revendic fiecare bucatica uitata…revendic toate partile din mine imprastiate in timp si spatiu si le aduc laolalta pentru intregirea intr-o inima perfecta si de neoprit!

7 Responses to Incep sa inteleg iubirea…

 1. Blogger says:

  Nu e un articol de bucurie neaparat dar citind-ul ma simt usurat pentru ca aveam sentimentul ca la cei 25 de ani ai mei , nu inteleg iubirea indiferent de cauza.

 2. Luana says:

  DA,,,nu e o bucurie sa afli ca iubirea pe care o cunoastem toti e sezoniera…ea vine-pleaca deoarece e conditionata.Cand “conditiile” nu mai sunt intrunite, partenerul pleaca mai departe.Eu am inteles ca iubirea incepe si se sfarseste in constiinta proprie.Curge din mine catre celalalt, si tot asa se intoarce.”Celalalt” dc e conditionat va pleca, dar eu continui fara oprire sa dau iubirea, si atunci altcineva, cineva ca mine, care iubeste neconditionat va aparea si astfel e posibil, ca 2 oameni pe deplin constienti, pe deplin iubitori, daruitori, vor fi IMPREUNA etern !

 3. Blogger says:

  Da!!! Eu am o maxima si sper sa fie asa pentru toata lumea, “dragoste si sinceritate secretul relatiei pentru o eternitate”. Indiferent de raul din jurul nostru, ar trebui sa deschidem ochii doar spre bine.

 4. Luana says:

  eu asa fac…

 5. Luana says:

  ma gandeam eu ca sunt femeia ideala :) ) hi, hi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>