Calendar

Inainte si dupa…

Foarte multa lume incepe o cura de slabire cu o cura de detoxifiere. N-ar fi neaparat rau, insa nu multi o fac si cum trebuie. Iar ceea ce ar trebui sa fie o cura de detoxifiere a organismului se transforma intr-un regim care reabsoarbe toxinele si nici decum nu scapa de ele. Iata care sunt sfaturile unui intructor personal de fitness, autorul mai multor carti de profil care s-au transformat in adevarate best-seller-uri.

 

Ce este o cura de detoxifiere?

 

Principiul unei cure de detoxifiere este, evident, eliminarea toxinelor. Exista alimente care contribuie din plin la acest lucru: graul verde, napi, broccoli, lamaie, usturoi, stevie, sfecla rosie, patrunjel, ghimbir, frunze de papadie, varza sau spirulina. Dupa cum ati observat, majoritatea dintre cele mentionate au culoare verde. Daca o cura de detoxifiere nu contine vreunul din produsele de mai sus, nu prea e cura de detoxifiere.

 

O cura de detoxifiere nu trebuie sa contina grau, lactate sau zahar. Pentru ca o dura de detoxifere trebuie sa “odihneasca” organismul si sistemul digestiv. Cel mai bine este ca atunci cand vreti sa incepeti o cura de detoxifiere si una de slabire sa cereti sfatul unui medic nutritionist. Daca urmati cure de detoxifiere dupa ureche, va puteti face mai mult rau decat bine.

 

Cum-a-ales-Luana-Ibacka-numele-fetitei-sale,-Inoke-(3)Asa arat eu dupa ce mi-am insusit recomandarile !

Cum-a-ales-Luana-Ibacka-numele-fetitei-sale,-Inoke-(3)Asa aratam inainte….

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: