Imagine

IMÁGINE, 1. Reflectare de tip senzorial a unui obiect în mintea omenească sub forma unor senzații, percepții sau reprezentări; reprezentare vizuală sau auditivă; (concr.) obiect perceput prin simțuri. 2. Reproducere a unui obiect obținută cu ajutorul unui sistem optic; reprezentare plastică a înfățișării unei ființe, a unui lucru, a unei scene din viață, a unui tablou din natură, etc. ♦ Reflectare artistică a realității prin sunete,opere vizuale, cuvinte, culori etc., în muzică, în literatură, în arte plastice, etc.
 
Vrei imagine? Alege conștient cine vrei să fii. Din inimă, din adevărul tău profund despre tine. Vei corespunde percepțiilor altora, despre ce ai ales tu să arăți. O imagine prost aleasă, neconformă cu realitatea interioară, te îndepărtează de centrul identității tale, singura imagine căreia îi poți fi consecvent.
 
Cei care cred că au „imagine”, sunt primii care devin o permanentă sursă de conflict pentru ei înșiși, și ce e mai rău, un obstacol pentru evoluția ulterioară. Ajungi ceva, sau cineva…doar când accepți că ești NIMIC!

Leave a Reply