Calendar

Hrana sau prizonierii papilelor noastre gustative?

Sunt multe metode prin care ne putem alege modul in care ne hranim. Eu am optat - fara sa imi dau seama initial, pentru o metoda de a ma hrani cu puterea mintii, si nu in primul rand prin alimentatie .Desi mananc mult,ma hraneste doar ce cred eu ca ma hraneste si mi-am repetat mereu ca tot ce fac este bine.Am facut uneori excese, am ales alimente proaste calitativ, am fumat si am baut prostii, dar nu am facut-o regretand ca o fac, si nu am persistat in aceste greseli cat sa am costuri exagerate.
In prezent insa, preocuparea pentru o hrana PRO VIATA si ANTI AGEing, este din ce in ce mai mare.
Imi doresc sa ajung doar la energia perfecta prin ce mananc, sa mai las placerea gustului, si visez sa ma stabilesc la un fel de a trai prin care sa rad in nas proceselor de imbatranire.Simt uneori cum corpul meu e avid de aer curat, apa pura, mancare sanatoasa.Simt cum dorinta de curatare de toxine devine strigatoare la cer, si atunci caut sa raspund organismului meu cu dragoste si interes.

Combustibilul alimentar este cel mai eficient in forma furnizata de natura, mancare vie pe cat posibil,asa ca e important ca ceea ce mananci sa fie folosit de corpul tau, pentru ca si tu esti tot un fruct al naturii.Trebuie sa faci o reprezentare a ta direct in farfurie, si aia sa mananci! Greu de inteles, nu?
Organele sunt colectii de celule cu tipare vibrationale identice.Celulele au o mare similitudine histologica si au aceeasi frecventa energetica.Sistemul functioneaza bine, doar daca are un combustibil eficient. Si nu toti avem acelasi consum, si nu toti avem acelasi echilibru celular..Dar aproape nimeni nu are nevoie de cure de slabire, ci doar de o viata noua! Orice cura inseamna o revolutie in organism si cere o adaptare.Iar incetarea curei, inseamna readaptarea la vechile tipare, logic, nu?
Cand mancam e bine sa ne punem intrebarea “oare mancarea pe care o consum va contribui la curatarea corpului meu, sau la imbacsirea lui?”.
Cand mancam e bine sa nu fim doar prizonierii papilelor noastre gustative.Tot ce mancam trebuie descompus si transformat

Publicat în: Sănătate
« »

Comentarii: