Homeycomb: mobila, accesorii, decoratiuni de lux…on line!

 Alegerea unor obiecte frumoase pentru casa, a unor decoruri cu personalitate pentru birou, sau o idee rafinata de cadou, sunt actiuni generatoare de stres si mare cheltuiala uneori. Mai ales daca esti pretentios, si intelegi diferenta dintre produsul ieftin, de serie mare, si cel scump, cu semnatura.
Apasarea unei taste te poarta dincolo de design, direct in universul obiectelor frumoase, de lux. Ele dau tonul amenajarii interioare indiferent daca este vorba de stil clasic sau exclusivist, direct…on line.

La doar un click distanta , un site nou aparut in Romania - Homeycomb, iti pune la dispozitie cele mai in trend piese de mobilier ce sunt premiate la targurile de mobila sau competitiile de design, la preturi 50% mai mici decat in showroom.
 HOMEYCOMB.ro este un club privat de shopping online care ofera membrilor, mobilier, decoratiuni si accesorii home&deco la reduceri mari chiar de la inceput de colectie. Ai acces la cele mai noi aparitii ale brandurilor de top si designerilor renumiti, datorita unor avantaje unice obtinute de la furnizori!
 Clubul privat de shopping online este mereu in cautarea de produse exclusiviste prin specialistii sai, scutind pe membrii sai de costuri aditionale sau intermediari, showroom-uri extravagante sau depozitare la distante de locatii.