Calendar

Harpa si omul cu ingerii

Erik Berglund s-a nascut in Norvegia si a crescut in America.Parintii i-au creat sentimentul de “acasa” de mic, prin apropierea de arte si muzica, din persepctiva oricarui loc sau anturaj.Ii place la drum, dar “acasa” isi scrie muzica pentru harpa, muzica prin care isi apropie ingerii.
Erik este un om care vorbeste cu ei de-adevaratelea! Toti care au stat in preajma lui o spun, inclusiv eu, care anul trecut am intrat-datorita acestei intalniri, intr-o noua etapa a intelegerii vietii.
“Intenţia contează!Când îţi doreşti cu toată mintea şi sufletul să faci un lucru, atunci se creează o cale, ţi se dă o energie care să mişte lucrurile în acel sens. Toţi putem face asta cu mintea, intenţiile şi sufletul. Mie mi se deschide o poartă spre a mă conecta cu îngerii şi las muzica lor să vină. “spune Erik, omul care a redat vederea celor care au crezut in el, si auzul, si poarta comunicarii cu fiintele de lumina.Chiar si numai pentru a vibra la senzationala si clarificatoarea muzica a harpei, merita sa vii la weekendul cu Erik din Bucuresti..

Programul celor 6 zile impreuna cu Erik Berglund (3 in Bucuresti, 3 in retreat la Brasov)este urmatorul:

- Seminarul de weekend are loc in Bucuresti, la Salonul Jubilee, de pe str. Amiral Constantin Balescu nr.3 sectorul 1, langa piata Charles de Gaulle, vis-a-vis de televiziune.
Pentru cei care vin cu masina dinspre Piata Dorobanti, este strada din dreapta, chiar inainte de semaforul aflat la intrarea in piata, vis-a-vis de marele turn. VEZI HARTA
Salonul se afla in interiorul unei curti foarte mari si a fost inchiriat pe intreaga perioada de week-end, 5-6-7.04.2013.

Programul de desfasurare a seminarului este urmatorul:
- vineri, 5 aprilie, intre orele 18:00-21:00
- sambata, 6 aprilie, intre orele 10:00-18:00 cu pauza de pranz in ambele zile
- duminica, 7 aprilie, 10:00-18:00
Pretul pentru cele 3 zile de seminar in Bucuresti este de 450 lei. Se fac reduceri de 50% pentru studenti, someri si pensionari cu pensii mai mici de 1000 lei, in baza actelor doveditoare.

detalii : [email protected]

Publicat în: Puterea minții
« »

Comentarii: