Frumusetea parului

In urma cu 2 ani, am descoperit prin salonul unei prietene, un serviciu exceptional de infrumusetare si imbogatire a parului.
Niciodata un par blond nu poate sa creasca atat de lung cat iti doresti, dupa ce l-ai vopsit ani si ani la rand..Asa ca, am fost fericita sa descopar o metoda neinvaziva de a avea un par mai lung, si in suvite de nuante diferite,fara a interveni agresiv asupra podoabei capilare.Poti renunta cu usurinta la ele, si poti reveni cand ai nevoie, pastrandu-le in conditii de igiena normale (curate, spalate cu sampon si balsam , pastrate la o temperatura normala).
Inovatia (la care ma refer)in materie de extensii de par ,sunt extensiile cu banda aplicata tip sandwich,din silicon medical. Este cea mai buna alternativa dintre toate tipurile de extensii de par. Aplicarea lor dureaza 40 minute si nu deterioreaza parul natural absolut deloc.Poti adauga doar cateva suvite pentru a obtine un par putin mai lung,sau poti opta pentru 20 de sandwichuri de suvite, pentru un aspect de imbogatire si diversificare a nuantelor.
par
Extensiile cu banda se folosesc intre 2-4 luni in functie de cresterea naturala a parului, dupa care se dau jos si se reaplica la baza firului de par.

Metoda de aplicare este simpla si confortabila pentru client.Structura polimerului din compozitia benzii ce tine parul este compusa dintr-un polimer medical astfel incat nu deterioreaza parul natural prins intre extensii. Prin aplicarea lor este imposibil sa daunezesau sa cauzeze ruperea firelor de par natural.
DSC00986
Benzile nu sunt vizibile in comparative cu extensiile pe microring sau keratina, si sunt foarte rezistente la intretinere si coafat.

Majoritatea magazinelor promoveaza extensiile de par natural, insa cantitatea de par natural continuta in extensii este foarte mica, mare parte a parului fiind sintetic, de aceea nu este recomandat sa cumparati extensii a caror calitate nu o puteti verifica si nu trebuie sa va orientati la cele mai mici preturi.

Extensiile cu banda adeziva sunt semipermanente si se aplica foarte aproape de radacina parului prin metoda de tip sandwich, devenind astfel insesizabile. Tehnica de montare este extrem de facila, parul dumneavoastra natural nefiind afectat. Daca sunt ingrijite corespunzator, extensiile pot ramane in par fara a fie scose timp de cateva luni. In momentul in care se doreste indepartarea lor, exista o solutie/spray special create pentru inlaturarea adezivului, dupa care banda se inlocuieste cu una noua, astfel incat extensiile sa poata fi reutilizate. In cazul in care acestea sunt bine intretinute, procedura de scoatere si inlocuire a benzii poate fi repetata de 3-4 ori.
sexy

Furnizorul meu de extensii este Maison Esthetique, si hair stylistii de aici, fac demonstratii si training cu orice alt stilist alegi sa lucrezi. Ideea este sa achizitionezi acele produse, care sa corespunda unui aspect perfect natural, sa nu atace radacina parului, sa nu se incurce la coafat si pieptanat, atunci cand te speli acasa.
De 2 ani, le port cu pauze vara, atunci cand merg la piscina sau la mare, si sunt fericita sa am un par mailung cu o palma decat cel natural, si sa imi schimb culoarea suvitelor, fara a-l vopsi.Denis Condrea si Petronela Pruteanu, 2 super talentati hair stylisti, au facut minuni in filmarile si shootingurile remarcabile, in care am avut nevoie de un look de diva.Uneori, podoaba capilara, este un vector de imagine care nu poate fi inlocuit de nimic…
1514945_10202837889059073_21784904_n1525372_10202842405691986_800679997_n

Voi reveni cu detalii despre operele de arta naturala si fireasca, ce se pot realiza purtand extensiile cu banda de silicon medical.

Solicitati oferta la tel: 021.327.65.54 sau 0748.11.45.46, sau vizitati salonul Maison Esthetique pe Str. Cezar Bolliac nr. 52, sector 3, Bucuresti.
DSC00998

Previous post:
Next Post: