Frumusetea inceputului

Nimic nu se compara vreodata cu inceputul unei relatii…
Fiecare relatie, are un sambure de educare, de instruire, care se doreste a fi inteles, pt ca doar privind asa relatia - poti folosi intregul ei potential.
Ne certam si suferim pt ca nu intelegem ca ne oglindim in partener propriile rani, ce se cer vindecate.Cine poate prin iubire adevarata, sa se vada pe sine in celalalt, ar putea aseza erorile la locul lor.Cand te iubesti, te privesti cu compasiune,iertare, si faci la fel si cu partenerul tau. Alaturi de acesta, poti scoate la lumina tot ce e bun in tine, intregul potential, talentele , si inveti totodata sa renunti la vechile modele care iti faceau atat rau.
Privindu-ti cu iertare si compasiune partenerul, descoperi in oglinda pe care el ti o tine in fata, plenitudinea, gratitudinea. O relatie in doi inseamna a invata lucruri impreuna, inseamna a fi flexibil, sincer, constructiv,inseamna a darui fara a ti face griji ce primesti inapoi.Cand iti pastrezi increderea in celalalt, poti acorda sprijin.Nimeni nu e perfect, nici nu e cazul sa incerci asta. Acceptand si binecuvantand greselile, iertand, ai sansa sa vezi cat de mult castigi.Perfectiunea e in dorinta de a te perfcetiona, drumul spre iubire, e drumul insusi…
Ca mama, intelegi iubirea f bine..Privind la greselile copilului tau, doar ierti si sprijini, pt ca esti impresionata continuu de eforturile puiului tau de a se adapta, de a se ridica pe propriile picioare, de a imbratisa viata, intinzand cu curaj bratele zambind, catre toate intamplarile. Copiii gresesc, dar le iubesti greselile si ii lauzi pt dorinta lor de a le depasi. Cand te gandesti la copilul tau, nu esti egoist, nu ai asteptari, si chiar cand ai, e firesc se le depasesti plin de intelegere.La fel vad si relatia cu partenerul meu.
Un partener e o moasa cu care se naste tot ce e mai bun in propria fiinta.Nicio alta ocazie in viata, nu poate fi mai buna pt a te oglindi, pt a renaste,decat inceputul unei relatii de iubire.

Previous post:
Next Post: