Frica de moarte

La un moment dat al vietii, incepe atat de mult sa ne placa ceea ce traim, incat ..ceva nu ne mai ajunge.
Dependenta de “mai mult”, creaza sentimentul de lipsa.
Din copiii indepedenti (si inteligenti) cu adevarat- care am fost toti candva, paziti de mame si de ingeri, devenim copii dependenti..De persoane, de recunoastere, de apreciere, de atentie..apoi de prestigiu,de control, de bani, de putere, de sex..
Ma intrebam deseori ce e cu drogurile astea peste tot, ce e cu dependenta de stimulare a vietii pe care nu apuci sa o traiesti de fapt..Si am realizat ca..din pacate, drogurile in ierburi,in pastile, in injectii, sunt doar stimulente ale dependentelor existente deja…Nu poti sa ai toata puterea, toti banii, tot curajul, toata iubirea de care ai nevoie, si gasesti un substitut…Ti-e frica de faptul ca poti muri fara sa fi trait toate senzatiile, si iata ceva care te ajuta!
Frica de moarte este cea mai tare piata pentru cei care stiu sa faca bani.
Ce o poate invinge?
Eu zic..DOAR IUBIREA!Iubirea te pazeste ca o mama, ca un inger, te desfata si iti da cadenta in mersul vietii.Te face sa daruiesti si sa primesti inmiit, entuziasm si resurse de a te bucura.Viata este facuta pentru placere, pentru mancare buna, vin bun, o carte frumoasa, o excursie relaxanta, dragoste din..dragoste!Nu ai cum sa te ingrasi, sa te imbolnavesti, sa te distrugi, daca alegi CONSTIENT ce si cat iti trebuie din toate..
Uneori, cand sunt fericita si implinita ca in acest moment, viata imi pare simpla. Din Biblie, cap 13,Corinteni ..:”Si acum raman acestea trei: credinta, nadejdea si dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea. “
Mi-am reamintit de cel mai varstnic, si cel mai tanar sufleteste prieten al meu, Dl Bojor, care in felul sau inocent si extrem de intelept, mi-a oferit aproape un sfert de ceas de conversatie…

Love&money

Luana Media