Frecventa undelor cerebrale

Beta: 14-30 Hz. Corespunde starii normale, de veghe, a oamenilor obisnuiti. Dupa maestra Jasmuheen, “Campul Beta e campul saraciei, al violentei, al nedreptatii sociale, a suisurilor si coborasurilor emotionale si este, in general, un camp al haosului creat de om si pe care acesta si-l impune singur.”
Alfa: 8-10 Hz. Corespunde meditatiei simple, rugaciunii, starii dinaintea adormirii, starii de la trezire. E o stare mai elevata decat starea Beta. “Timpul petrecut in zona Alpha ne imbunatateste nivelul de sanatate si fericire si este primul pas pe calea de a ne hrani sufletul in mod direct si constient.” Cand practicantul a depasit etapa de inceput, momentele petrecute in alfa incep sa ia locul, in viata de zi cu zi, starii obisnuite (beta). Nu intamplator, calitatea vietii se schimba, conflictele si depresia disparand treptat.
Theta: 4-7 Hz. Corespunde somnului cu vise si meditatiei profunde. “Campul Theta aduce coincidente care nu mai par sa fie intamplatoare, iar timpul petrecut aici atrage evenimente pline de simbolism si posibilitati profunde, semnificative [...]”
Delta: 0,5-3 Hz. Corespunde somnului fara vise. Practicantii foarte avansati isi pastreaza, totusi, constienta si in aceasta stare, posibilitate demonstrata in conditii de laborator. Este cea mai elevata stare.
Hipnoterapia este cea mai eficienta si puternica metoda de a ajunge la cauza care produce haos, boala, suferinta in viata omului.
Ce poate fi mai frumos, decat sa simti ca esti o mica parte din acest mare Univers, ca ai venit AICI si ACUM, pe acest Pamant, cu o Misiune si ca ai totul pentru a face tot ceea ce itidoresti… In tine sta Solutia vindecarii, TU prin propriile tale ganduri iti Creezi Viitorul..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>