Fetele bune ajung in…

Unde ajung ele? Nu o sa raspund in general, si raspund doar cu exemplul meu..Pentru ca sunt fata buna.
.. Fetele bune ajung in rai.
Si ce anume este raiul asta? E capatul tunelului, este linistea pe campul de lupta, e zambetul inimii…
Azi am murit si am renascut a nu stiu cata oara, in lupta dintre bine si rau,intre dreptatea mea si dreptatea celorlalti , intre judecata si nonjudecata .Sitoate astea, pentru ca undeva in sufletul meu - care s-a indoit de milioane de ori, de milioane de chestii, de asta nu s-a indoit niciodata : ca sunt fata buna, si ca viata ma iubeste.

Decizia de a schimba ceva la propria persoana, este una serioasa.Iti omoara fluturii din burta si visele cu ochii deschisi. Decizia de a te schimba, iti comuta pe dependenta de suferinta intreaga fiinta, si o vreme te zbati ca un peste viu pus la prajit.
Doamne, cat m-a durut sa fiu fata buna cand imi venea sa scuip si sa blestem tradarea si indiferenta, ignoranta si ipocrizia..Si n-am facut rau nimanui, dar mi-am facut rau tocmai mie…Am purtat IN MINE ,de fata buna ce am fost, o multime de sentimente si emotii rele, care m-aufacut sa ii judec pe cei din jur, prin sita acestor ganduri frustrante..Si sa ajung..la un capat de drum.
Si ce mai imi place de mine acum, cand dupa luni si ani, de cand ma rog si cultiv si creez planuri de schimbare, simt cum incoltesc in mine,mugurii primavarateci ai paradisului.
Sunt recunoascatoare ca sunt fata buna, si m-am (re)nascut azi intr-un rai!
Povestea e mai lunga, dar sunt la mine acasa, in papuci roz, intru-un pulover cald, la care am infipt la piept o steluta de aur. Deci pot sa scriu, exact ce vreau,ce simt, pentru ca aceste cuvinte se invart acum in sufrageria mea cossy, se tavalesc pe parchetul meu de scandura, si apoi ies pe fereastra luminand de caldura intregul cartier.
Daca nu ma crezi, treci pe strada mea si convinge-te..Aici este raiul pe pamant:)
Si asta se intampla , daca esti fata buna…

Previous post:
Next Post: