Calendar

Fereastra de lumina azi !

In termeni astrologici, o stea cu sase colturi, hexagrama, se formează în ceruri atunci când cele șase planete se aliniaza, fiecare la aproximativ șaizeci de grade..Este de bun augur, blochează simboluri arhetipale în poziție așa cum se va întâmplă în după-amiaza din 29 iulie (EST), semnalează deschiderea unei ferestre de oportunitate imensa ( probabil, posibilitatea la un milion de vieti) - un timp de potențial evolutiv foarte mult accelerat - pentru noi înșine, planeta noastră, sistemul nostru solar și chiar galaxia noastră.
marele-sextil-300x300
Realitatea vie din spatele geometriei sacre de mare sextil este cunoscuta sub mai multe nume și descrieri in întreaga lume, în funcție de punctul cuiva de vedere cultural și nivelul de percepție. Acestea includ: un vehicul al ascensiunii, echilibrul vectorial, dublu tor, Steaua lui David, dualitatii Yin / Yang, floarea vieții, pomul vieții, YAB / Yum, hieros gamos, mariajul sacru al flăcărilor gemene, Merkaba, carul zeilor, carul de foc, iar sufletul trezit sunt doar câteva nume.
Galaxia noastră are propriul vehicul de ascensiune, desigur, la fel ca sistemul nostru solar, planeta noastră, și fiecare ființă simțitoare, inclusiv cele care au convingere umana.
Cartea tibetană a morților descrie acest vehicul ca un corp de lumină, care supraviețuiește morții fizice, făcând transmigrația prin diferite tărâmuri și vieți posibile. Fără un corp de lumină activat, nu ar exista nici o continuitate a constiintei, nici o mișcare conștientă prin porti de stele sau portaluri in dimensiuni mai inalte ale realitatii, salturi evolutive de la 3D la 5D, și, în cele din urmă, un progres evolutiv, la toate.
De obicei, corpurile noastre de lumina sunt activate doar în măsura în care reușim să atingem echilibrul delicat al energiilor masculine și feminine care locuiesc în noi la o frecvență relativ ridicată. Gândiți-vă la emisferele dreapta si stanga din propriul creier (reprezentând întrupat, holistic, facultățile intuitive și transcendentale ale facultăților, liniare, raționale, respectiv) și cât de greu poate fi de a gestiona un echilibru adevărat și consistent între cele două. Aceasta este o realizare rara, sau cel puțin a fost până acum în schema de evolutie a lucrurilor. Armonicele galactice reprezentate de marele sextil din 29 iulie ar putea fi un schimbator de joc în acest sens, cu toate acestea.
Datorită prezenței a mai multor conjuncturi astrologice în acea zi, marele sextil se manifesta in cer si predispune astfel: Saturn si Nodul Nord la Ascendent (aspect karmic, împlinirea destinului cuiva, catalizatorul unei renașteri profunde Pluto ( transformare profundă), Neptun si Chiron (alinierea mistică la chemarea cuiva mai mare), Luna si Nodul Sud (acordajul sufletului la cunoștințele și înțelepciunea dobândita în ultima-viata), Jupiter și Marte ( prelucrare spirituală), și Venus (iubire personala și armonie cu natura), toate fie in semn de pământ, fie in semn de apa, sporesc și mai mult fluxul lor grațios al tuturor energiilor implicate, oferind în același timp si fundamentarea necesară.

Cand portalul se deschide larg pentru călătoria speciala de ascensiune la 29 iulie, se ia în considerare luarea de măsuri îndrăznețe în numele tuturor ființelor care sufera. Și,veti face acest salt uriaș de credință în necunoscut, în orice mod in care veti fi ghidat,dar veti avea puterea și curajul nu numai de la vortexul spirală de energie reprezentat prin formarea stelei cu șase colțuri descrise mai sus, ci, de asemenea si de la cunoașterea că această zi foarte speciala a fost recunoscuta ca o fereastră de ascensiune de către astrologii antici Mayasi , care cu mult timp în urmă au dat denumirea Ahau # 3.
Simbol Ahau stele este cel mai mare dintre toate codurile suflet Maya. Este asociat cu Uniunea, integritatea, trezirea, iluminarea, iubire neconditionata, solar măiestrie, Hristos constiinta, limba de lumina, extaz, fericire nelimitat, chakra coroanei.

traducere Mira B.

Publicat în: Comunicare
« »

Comentarii: