Calendar

Femeile si masinile

Daca te gandesti ca o sa ma plang de toti sefii de service, mecanicii, sau “recomandatorii” profesionisti, care m-au facut sa trec prin amuzante telenovele, si dramatice pierderi financiare, ei bine, am sa te dezamagesc..Femeia si masina, “femeia si masina la service”, sunt si au fost pentru mine adevarate capitole de dezvoltare personala. Am ajuns sa imi strunesc rabdarea si sa inteleg lumea barbatilor.

Cu “multumirile” de rigoare, penultimului service profi, din acela de firma, unde am decartat 5000 ron pentru revizie si schimbul catorva piese la roti , aflu acum, cand merg doar pentru vopsit masina, ca in loc de 5 l de ulei aveam doar unul, iar filtrele toate erau varza, cel de aer distrus efectiv (ceea ce imi dadea si un consum crescut)…La nici 4 luni distanta, de ultima vizita la service , din acela de 5 stele..

Femeile si masinile sunt pasiunile barbatilor, nu imi e clar de ce e atat de neloial tratata o femeie cand merge cu masina ei la reparat..DAR..

E un “dar” pe  care viata mi-l face dupa un timp indelungat ..Am gasit locul unde pasiunile barbatilor folosesc si doamnelor, pentru ca dragostea fata de masina e atat de mare, incat nu conteaza a cui e..Si o sa ii introduc pe noii mei amici, de la http://www.afservice.ro/.

In service ul lor am invatat multe despre ce inseamna vopsitorie corecta, revizie a masinii, plus..hobby ul AFS autosport- Romanian Hillclimb Racing Team

Din dragoste pentru automobilism si pentru a promova viteza prin piloti pregatiti - vezi in poze pe Cosmin Dragna, atmosfera din service-ul in care am ajuns, era asemanatoare cu cea din locatiile in care se prepara masinile de raliu. Si uite asa, norocoasa mea “batraioara” din 2004, a devenit o printesa in 2013, oferindu-mi senzatia de masina noua!

Si la exterior, si motorul, si micile reparatii absolut esentiale, mi-au fost comunicate pas cu pas prin poze de-a lungul celor 2 saptamani cat mi-a lipsit…Asa am fost la curent cu schimbarea pieselor si modul in care s-a petrecut vopsirea, o mica opera de arta- comparativ cu spoiala aplicata fara nicio alta pregatire, din datile trecute…

Iata-ma satisfacuta si sincera in recomandarea mea directa, catre acest loc super dotat cu oameni pasionati de ce fac, si desigur echipamentele si tehnica obligatorie epocii in care mergem la service…

1394897_543300015764034_1634596606_n1420006_544534508973918_973709863_n

20131025_135538

Publicat în: Comunicare, Utile
« »

Comentarii: